Edirne'de Büyük Vahşet! Ağabeyi ve 3 Yeğenini Baltayla Keserek Öldürdü

TAKİP ET

Edirne'de duyanların tüylerini ürperten büyük bir vahşet yaşandı. Ağabeyi ile beraber yaşamakta olan Feyyaz Doksat adlı bir şahsın ağabeyi ve 3 yeğenini acımasızca öldürdüğü öğrenildi.

Edirne’de duyanların tüylerini ürperten büyük bir vahşet yaşandı. Ağabeyi ile beraber yaşamakta olan Feyyaz Doksat adlı bir şahsın ağabeyi ve 3 yeğenini acımasızca öldürdüğü öğrenildi. 

Feyyaz Doksat yeğenleri, 4 yaşındaki Ertuğrul, 10 yaşındaki Büşra ve 9 yaşındaki İsmail’i baltayla keserek acımadan katletti. Acımasız katil zanlısı hakkında 4 kez müebbet hapis istenirken kendisinin masum olduğunu söyleyen zanlının suçunu Adli Tıp Kurumu ortaya çıkardı. Adli Tıp Kurumu’nda hazırlanan raporda katil zanlısının uyuşturucu kullandığı ve elbiselerinde bulunan DNA örneklerinin çocukların DNA’ları ile eşleştiği ortaya çıktı.

AĞABEYİNİN BACAĞINI TESTERE İLE KESTİ CESETLERİ BİR ARAYA TOPLAYIP YAKTI

Edirne’de ağabeyi ile birlikte yaşayan Feyyaz Doksat, alınan bilgilere göre 2016 Ağustos ayında bonzai kullandı ve Karaağaç Mahallesi’nde ağabeyi ile yaşamakta olduğu evde üç yeğenini baltayla acımasızca katletti. Ardından sinir krizi geçirdiği iddia edilen zanlı hakkında ağabeyinin bacağını testere ile kestiği ve hemen ardından çocuklarla ağabeyini bir araya toplayarak yaktığı bilgisi alındı. Olay yerinden kaçan Feyyaz Doksat’ın ardından mahalleli yangın çıktı sanarak itfaiyeye ihbar yaptı. Olay yerine kısa sürede polis ekipleri ve itfaiye ekipleri geldi. Olay mahallinden uzaklaşan Feyyaz Doksat aradan çok geçmeden olay yerine yakın bir yerde polis ekipleri tarafından yakalandı. Gözaltına alınan Feyyaz Doksat sorgusu için Edirne Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.

4 KEZ AĞIRLAŞTIRILMIŞ MÜEBBET İSTENDİ

Yaşanan olay sonrasında mahkemeye sevk edilen ve hakkındaki tüm iddiaları yalanlayan Feyyaz Doksat’ın işlediği cani cinayeti Adli Tıp Kurumu ortaya çıkardı. Cinayetin delillerle ortaya çıkması üzerine Edirne Cumhuriyet Savcısı Murat Yiğiter Feyyaz Doksat için 4 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis istedi. Feyyaz Doksat, Adli Tıp Kurumu’nda çıkan kan bulguları mahkemede sorulduğunda düştüğünü iddia etti. Cani katilin uyuşturucu kullandığı delillerle kanıtlandı. Maktullerin kafalarına aldıkları darbe sonucunda beyin kanaması geçirerek öldükleri belirlendi. Feyyaz Doksat hakkında 4 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis talep edildi.

 

edirne cinayet vahşi cinayet ağabeyi ve 3 yeğenini baltayla öldürdü balta testere uyuşturucu amca cinayeti