Edirne'de Baba Dehşeti! Eve Geç Gelen Kızının Dudağını Kesti

TAKİP ET

Edirne'nin Keşan İlçesi'nde eve geç gelen bir genç kız babası ile bu yüzden tartışma yaşadı ve tartışma büyüyünce elindeki bıçağı rastgele sallayan adam kızının dudağını kesti. İşte detaylar…

Edirne’nin Keşan İlçesi’nde eve geç gelen bir genç kız babası ile bu yüzden tartışma yaşadı ve tartışma büyüyünce elindeki bıçağı rastgele sallayan adam kızının dudağını kesti. İşte detaylar…

Edirne’de baba dehşeti! Edirne’nin Keşan İlçesi’nin Cumhuriyet Mahallesi’nde oturmakta olan S.D, son zamanlarda eve geç gelmeye başladı ve geçtiğimiz günlerde yine eve gece geç saatte gelince evde babası A.D ile aralarında bir tartışma çıktı. Çıkan tartışma ise büyüyünce A.D kızını evden kovalamak istedi.

DUDAĞINI KESTİ

Eve geç geldiği için kızı ile tartışan A.D, daha sonra  ise onu evden kovalamak isteyince aralarındaki tartışma daha da büyüdü ve A.D, eline aldığı meyve bıçağını rastgele sallarken, kızının o sırada dudağını kesti. Olayın ardından ise hastaneye giden genç kız babası A.D’den şikayetçi oldu.

A.D ise kısa süre içinde şikayetten dolayı gözaltına alındı ve ardından da emniyete götürülerek ifadesi alındı. Emniyette ise A.D, bıçağı rastgele sallarken kızının hareket ettiğini ve o yüzden bıçağın dudağını kestiğini belirtti. İfade işlemleri tamamlanan A.D ise daha sonra serbest kaldı ve olaya ilişkin soruşturma başlatıldı.

Edirne Edirne haberleri Keşan Keşan haberleri gündem haberleri haberler