Ecem Balcı Davasında Katilin Karısı Mahkemede Tanık Olmak İstemedi

TAKİP ET

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde sevgilisinin 17 yaşındaki kızı Ecem Balcı'yı öldüren Süleyman Kara'nın karısı mahkemede tanıklık yapmak istemediğini belirtti.

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde sevgilisinin 17 yaşındaki kızı Ecem Balcı'yı öldüren Süleyman Kara'nın karısı mahkemede tanıklık yapmak istemediğini belirtti. 

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde geçtiğimiz aylarda korkunç bir cinayet yaşandı. 17 yaşındaki Ecem Balcı annesinin sevgilisi olan 45 yaşındaki Süleyman Kara tarafından öldürüldü. Ortadan kaybolan genç kızın annesi ise rahim kanseri ile mücadele ederken kızının kaybolmasının ardından bunalıma girerek kendisini kayalıklardan denize atarak intihar etti. Cesedinin iki gün sonra denizden çıkarıldığı öğrenildi. 

Ardından genç kızın nerede olduğu araştırılırken en son annesinin sevgilisi olan Süleyman Kara ile telefonda görüştüğü belirlendi. Bu sırada uyuşturucu ve tarihi eser kaçakçılığından dolayı ceza evine gönderildi. Ardından ceza evinde itirafta bulunarak genç kızı öldürdüğünü açıkladı. 

KARISI TANIK OLMAK İSTEMEDİ

Ceza evinde yapmış olduğu itiraf sonrasında genç kızı öldürdüğünü anlattı. Sonrasında genç kızı gömdüğü yeri gösterdi. Genç kıza atmış olduğu mesajlar mahkemede delil olarak kullanıldı. Ayrıca ismi verilmeyen bir tanık vermiş olduğu ifadelerde 'Ecem ile yakın arkadaştık. Bana annesinin eski kocasından taciz edildiğini ve hamile kaldığını anlattı. Çocuk aldırdığını itiraf etti. Bunun üzerine başı sıkışınca sürekli olarak Süleyman'ı arardı' ifadelerini kullandı. Mahkeme tarafından Süleyman Kara'nın eşi tanık olarak çağrıldı. Ancak kocası için tanıklık yapmak istemediğini belirtti. 

süleyman kara ecem balcı tanık