Ecel peşini bırakmadı! Depremden kurtuldu yangında yaşamını yitirdi

TAKİP ET

İstanbul'un Pendik ilçesinde 7 katlı bir otelde dün meydana gelen yangında hayatını kaybeden 24 yaşındaki Can Yetim'in cenazesi yakınlarınca Adli Tıp Kurumu'ndan teslim alındı.

Baba Oktay Yetim, oğlunu kaybetmenin verdiği üzüntüyle, "Deprem bölgesinde yaşıyorduk. Osmaniyeliyiz. Oğlum en son 4 gün önce eve geldi. Polis bize yanan bir ceset olduğunu söyledi. DNA testi verdim, oğlum çıktı." şeklinde konuştu.

Pendik'te dün sabah vakitlerinde 7 katlı bir otelin 5. katında henüz nedeni bilinmeyen bir sebepten yangın meydana geldi. Kısa süre içerisinde tüm oteli saran alevlerde 2 vatandaş yaşamını kaybetti, 3 vatandaş ise yaralandı. Yangında yaşamını yitirenlerin cenazeleri, Adli Tıp Kurumu'na sevk edildi. Yangında yaşamını yitiren 24 yaşındaki Can Yetim'in ailesi cenazelerini teslim almak için Adli Tıp Kurumu'na geldi.

"DNA TESTİ VERDİM, OĞLUM ÇIKTI

Adli Tıp Kurumu'nun önünde açıklamalarda bulunan acılı baba Oktay Yetim, deprem bölgesinden göç ettiklerini ifade etti. Yetim, "24 yaşındaydı, eski askerdi. Düzgün bir işi yoktu, zaten deprem bölgesinde yaşıyorduk. Osmaniyeliyiz. En son 4 gün önce eve geldi. Son görüşmemiz de 4 gün önce oldu. Beni, Pendik Asayiş Şube aradı, hastaneye gittik. Orada polis bize yanan bir ceset olduğunu söyledi. Daha sonra Adli Tıp'ta teşhis etmeye geldik. DNA testi verdim, oğlum çıktı." şeklinde konuştu. Cenazenin defnedilmek için Osmaniye'ye götürüleceği ifade edildi.

 

İstanbul Osmaniye yangın