Ece Erken Söylemezsem Olmaz programından canlı yayında istifa etti

TAKİP ET

Söylemezsem Olmaz adlı magazin programında moderötörlük yapan ünlü sunucu Ece Erken, evli ve iki çocuk babası olan avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile yaşadığı aşk ile gündemde deprem etkisi yaratırken, son olarak dün ortaya çıkan video sonrası canlı yayında istifa ettiğini duyurdu.

Ünlü sunucu Ece Erken Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun ve eşi Benan Mahmutyazıcıoğlu’nun evlerinin önünde park halinde bulunan araçlarının aynalarını kırdığı anların videosunu ortaya çıkmasının ardından Söylemezsem Olmaz programında canlı yayında istifa etti.

Benan Mahmutyazıcıoğlu sosyal medyadan ifşa etti

Beyaz Tv kanalında yayınlanan Söylemezsem Olmaz adlı magazin programında moderötörlük yapan Ece Erken, Fikret Orman’ın başkanlık yaptığı dönemde Beşiktaş Spor Kulübü’nün hukuk işlerinden sorumlu yönetim üyesi olan avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile tanışıp aşk yaşamaya başladı. 15 yıldır evli olan ve iki çocuk babası olan Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun eşi Benan Mahmutyazıcıoğlu dün sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. Benan Mahmutyazıcıoğlu'nun yaptığı paylaşımda, "Gecenin bir yarısı evimizin önüne gelip araçlarımıza zarar verenin kim olduğunu söylememe gerek yok sanırım... Unutmayın ki bir gün herkes yaşayacak, kimisi aldığı duaları kimisi de aldığı ahları... Adalet herkese layık olduğunu veren bir erdemdir"  yazarak, Ece Erken'in gece yarısı Mahmutyazıcıoğlu çiftinin evlerinin önünde park halinde bulunan araçlarının aynalarını kırdığı anların görüntüsünü paylaştı. 

Canlı yayında istifa etti

Ünlü sunucuyu ifşa etmesinin ardından sosyal medyada linç edilen Ece Erken, Beyaz Tv kanalında yayınlanan Söylemezsem Olmaz adlı magazin programında uzun zamandır moderötörlük yaptığı işinden bu sabah canlı yayında istifa ettiğini açıkladı. Başta Osman Gökçek olmak üzere programın yapımcısı olan Bilal Özbilge'ye desteklerinden dolayı teşekkür ettiğini ve kendi isteğiyle işinden ayrıldığını belirtti. 

Şafak Mahmutyazıcıoğlu hep yanımda

Konuyla ilgili çok fazla konuşmak istemediğini belirten ünlü sunucu Ece Erken, okulların da tatil edilmesiyle oğlu Eymen'le bir tatile çıkacağını ve dinlenmeye ihtiyacının olduğu söyledi. yayının devam ettiği anlardan istifa ettiğini belirterek programdan ayrıldı. Aynı zamanda birlikteliklerinin devam ettiğini dile getiren ünlü sunucu, Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun hep yanında destekçisi olduğunu belirtti

ece erken Söylemezsem Olmaz istifa