Ebru Şallı Ayşe Arman'a verdiği röportajda içini döktü! Eski mankenin evlat acısı

TAKİP ET

Eski manken Ebru Şallı geçtiğimiz günlerde 10 yaşındaki oğlu Pars'ı lenfoma kanseri nedeniyle kaybetmişti. Anneler Günü dolayısıyla sadece Ebru Şallı ile röportaj yapmak istediğini söyleyen Ayşe Arman, o röportajı gerçekleştirdi. Ebru Şallı'nın Ayşe Arman'a yaptığı açıklamalar ise yürek yaktı.

10 yaşındaki oğlu Pars’ı geçtiğimiz günlerde lenf kanseri nedeniyle kaybeden eski manken Ebru Şallı Ayşe Arman’a röportaj verdi. Anneler Günü dolayısıyla yapılan röportajda Ebru Şallı'nın söyledikleri herkesin içini yaktı. Oğlunu hala ölmemiş gibi düşündüğünü hastaneden çıkıp geleceğini sandığını söyleyen Ebru Şallı içinde bir alev topu olduğunu ve bu acının hiç geçmediğini dile getirdi. 

Doyamadım oğluma

Oğlumun mezarını sık sık ziyaret ettiğini söyleyen Ebru Şallı oğluna doyamadığını ifade etti. Oğluyla gidip sohbet ettiğini ve sanki kendisini duyuyor gibi geldiğini söyleyen eski manken, mezarlığın güzeli olmadığını ama oğlunun mezarını da çok güzel olduğunu söyledi. 

Enerjisi çok güzeldi

Ebru Şallı, Ayşe Arman’a verdiği röportajın devamında; “Ponçiğimin enerjisi çok güzeldi, mezarlığının enerjisi de öyle. İşte orada dua ederken, “Evet ya, gitti!” diyorum. Artık hastanede ve hayatta olmadığını ancak mezarlıktayken idrak edebiliyorum… Ama normal di mi? Çok yeni daha. Kafam gidip geliyor. Durup dururken ağlamaya başlıyorum mesela. Kabullenme sürecindeyim belki de. Gerçi 2 yıldır acı çekiyordum. Yansıtmamaya çalışsam da gerçek bu…" dedi. 

 

ebru şallı ayşe arman