Ebru Gündeş Ülkeyi Terk Etme Kararı Aldı!

TAKİP ET

Ebru Gündeş bir süredir ekranlardan uzak yaşam sürerken son olarak Türkiye'den taşınıp eşi Reza Zarrab'ın yanına yerleşme kararı aldığı öğrenildi.

Ebru Gündeş bir süredir ekranlardan uzak yaşam sürerken son olarak Türkiye'den taşınıp eşi Reza Zarrab'ın yanına yerleşme kararı aldığı öğrenildi. 

Ebru Gündeş yıllar önce büyük bir aşkla evlendiği iş adamı Reza Zarrab ile son yıllarda son derece zor zamanlar yaşamıştı. Ünlü iş adamının ABD tarafından gerçekleştirilen bir soruşturma kapsamında İran yaptırımları dahilinde yaptırımları ihlal ettiği ve kara para akladığı iddia edilmişti. Bunun ardından ABD'de tutuklanarak ceza evine gönderilmiş uzun süre ceza evinde kaldıktan sonra kefalet ve şartlar karşılığında serbest bırakılmıştı. 

Amerika'da bulunan iş adamının çıktıktan sonra bazı kadınlarla görüntülenmesi dikkat çekmişti. 2 yılın ardından eşinin yanına gitme kararı alan Ebru Gündeş yeni bir karar aldığını yakın çevresi ile paylaştı. 

AMERİKA'DA YAŞAMAYA BAŞLAYACAK

Kızıyla bilikte en son Eylül ayında Amerika'ya uçan ünlü şarkıcı sonrasında birtakım kararlar aldı. Eşi ile görüşmesinin ardından hem kendisi için hem de kızı için Amerika'ya taşınma kararı aldı. Bunun üzerine yılın büyük bir kısmını Amerika'da geçirecek olan ünlü şarkıcı konserler ve programlar için Türkiye'ye gelmekten vazgeçmeyecek. Aldığı kararın özellikle kızının gelişimi ve aile düzeni açısından son derece önemli olduğunu belirtti. Bunun üzerine kızının yurt dışında bulunan bir okulda eğitim alacağını yakın çevresi ile paylaştı. Ünlü şarkıcının ne zaman gideceği ise henüz bilinmiyor. 

ebru gündeş reza zarrab taşınma kararı