E-5'in Ortasında Şaşkına Çeviren Görüntüler! Anayol Ortasında Dörtnala Koşan At Araçlarla Yarış Yaptı

TAKİP ET

İstanbul'da E-5 Otoyolu'nda ortaya çıkan görüntüler görenleri şaşkına çevirdi. E-5'in tam ortasında başıboş hızla koşan bir at araçlarla yarış yaparak ana yolun ortasında dörtnala koştu. Olayı gören sürücüler ve vatandaşlar olaya anlam veremedi.

İstanbul’da E-5 Otoyolu’nda ortaya çıkan görüntüler görenleri şaşkına çevirdi. E-5’in tam ortasında başıboş hızla koşan bir at araçlarla yarış yaparak ana yolun ortasında dörtnala koştu. Olayı gören sürücüler ve vatandaşlar olaya anlam veremedi.

Olay, İstanbul’da E-5 Otoyolu Göztepe Yan Yol mevkiinde yaşandı. Sürücüler ve vatandaşlar E-5 Yan Yolda başıboş şekilde hızla koşturan atı görünce şoke oldu. Atın ana yolda hızla koştuğu anlar bazı vatandaşlar tarafından cep telefonu kameralarına kaydedildi.

VATANDAŞLARHEM GÖRÜNTÜLEDİ HEM EĞLENDİ

E-5 Yan Yolda başıboş şekilde hızla koşturan ve bazı araçlarla yarış yaptığı görülen atı cep telefonu kameralarına kaydeden vatandaşların atı kameraya kaydettiği sıralarda eğlendiği görüldü. Atı gören sürücüler büyük panik ve şaşkınlık yaşarken herkes atın araçları birbirine katmasından korktu. Vatandaşların korktuğu olay yaşanmazken atı cep telefonu kameralarına saniye saniye kaydeden vatandaşların atın hızla koştuğu anları görüntülediği ve görüntülerde adeta at yarışı anlatır gibi atın koşuşunu anlattıkları görüldü. Bir süre yolda görüntülenen atın daha sonra bölgeden hızla koşmaya devam ederek gözden kaybolduğu öğrenildi.

 

İstanbul E-5 Göztepe Yan Yolda koşan at Trafikte koşan at Trafikte koşan at şaşırttı Başıboş at