Düzce'de Vahşet! Şizofren Genç Anne ve Babasını Balkondan Aşağı Attı

TAKİP ET

Düzce'de yaşanan olay duyan herkesi şok etti. Şizofreni hastası olduğu öğrenilen şahıs tartışma yaşadığı anne ve babasını evlerinde bulunan balkondan aşağı attı.

Düzce’de yaşanan olay duyan herkesi şok etti. Şizofreni hastası olduğu öğrenilen şahıs tartışma yaşadığı anne ve babasını evlerinde bulunan balkondan aşağı attı. 

Olay, Düzce Çilimli ilçesine bağlı olan Yenivakıf köyünde yaşandı. Gelen bilgilere göre şizofreni hastası olduğu öğrenilen 33 yaşındaki Güray Tunç adlı şahıs tartışma yaşadığı anne ve babasını 2. kattaki evlerinin balkonundan aşağı attı. Balkondan aşağı düşen anne ve baba yaralı şekilde hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

YAŞLI ANNE BABASINI ACIMASIZCA AŞAĞI ATTI

Saat 12.00 sularında meydana gelen dehşete düşüren olayda, şizofreni hastası olduğu öğrenilen33 yaşındaki Güray Tunç adlı şahısın henüz nedeni bilinmeyen bir şekilde 55 yaşındaki annesi Necla Tunç ve 61 yaşındaki babası Gafur Tunç ile tartışmaya başladığı ve tartıştığı anne babasını 2. Katta bulunan evlerin balkonundan acımasızca aşağı attı. Komşuları yaşlı çiftin halini görür görmez hemen ambulansa haber verdi. Olay yerine gelen ambulans yaralanan çifti Düzce Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesine kaldırıldı. Balkondan aşağı düşen çiftin sağlık durumlarının iyi olduğu belirtilirken Jandarma 33 yaşındaki Güray Tunç’u gözaltına aldı.

 

düzce vahşet anne baba balkon şizofreni hastası anne babasını balkondan attı