Düzce'de Fındık İşçilerini Taşıyan Minibüs Şarampole Uçtu: 13 Yaralı

TAKİP ET

Düzce Çilimli ilçesinde feci bir kaza yaşandı. Mevsimlik işçileri taşımakta olan bir minibüsün şarampole devrilmesi sonucunda ilk belirlemelere göre 2'si ağır 13 kişinin yaralandığı öğrenildi.

Düzce Çilimli ilçesinde feci bir kaza yaşandı. Mevsimlik işçileri taşımakta olan bir minibüsün şarampole devrilmesi sonucunda ilk belirlemelere göre 2’si ağır 13 kişinin yaralandığı öğrenildi. 

Olay, Düzce’nin Çimlik ilçesinde yaşandı. Mevsimlik fındık işçilerini taşımakta olduğu öğrenilen Mustafa Çizik yönetimindeki bir minibüsün sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucunda yaklaşık olarak 20 metre yükseklikten şarampole uçtuğu öğrenildi.

2’si AĞIR 13 KİŞİ YARALANDI

20 metreden şarampole uçan minibüsün sürücüsü ve minibüsteki işçilerden Eray Cihat, Zeynep Çizik, Meral Çizik, Esra Çizik, Songül Çizik ve isimleri belirlenemeyen 6 işçinin kazada yaralandığı öğrenildi. Kazanın ihbar edilmesi üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralılar olay yerine gelen ekipler tarafından bulundukları yerden çıkarıldı. Ambulanslarla Düzce Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan yaralılardan 2’sinin durumunun ağır olduğu öğrenildi. 

 

düzce çilimli fındık işçileri kaza minibüs 13 yaralı