Düzce'de korkunç kaza: Minibüs, duran TIR'a çarptı, 1 kişi hayatını kaybetti, 20 kişi yaralandı

TAKİP ET

Düzce'de , gece saatlerinde meydana gelen korkunç bir kaza, yürekleri dağladı. Anadolu Otoyolu'nun Gümüşova rampaları mevkisinde, arıza nedeniyle emniyet şeridinde duran tomruk yüklü TIR'a, yolcu minibüsü çarptı. Kazada, Zennure Özay isimli bir kadın hayatını kaybederken, 10'u çocuk olmak üzere 20 kişi de yaralandı.

Olay, gece yarısında meydana geldi. Ankara yönünden İstanbul istikametine giden Nasır Ö. idaresindeki 25 ACS 674 plakalı yolcu minibüsü, arızalandığı için aracını emniyet şeridine çeken Ramazan E.'nin kullandığı tomruk yüklü 37 AAY 907 plakalı TIR'a çarptı. Minibüsün çarpmanın etkisiyle ön kısmı adeta hurdaya döndü.

Kaza ihbarının ardından olay yerine çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Minibüste sıkışan ve yaralanan yolcular, ekipler tarafından büyük bir özveriyle araçtan çıkarılarak ambulanslara taşındı. Minibüsteki yaralılardan 10'u çocuk olmak üzere toplamda 20 kişi hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Ne yazık ki, Zennure Özay adlı kadın kazayı hayatını kaybederek atlatabildi.

Kaza sonrasında soruşturma başlatıldı ve yetkililer olayın tüm detaylarını aydınlatmak için çalışmalarını sürdürüyorlar. Acı dolu bu kaza, bölgedeki insanları üzüntüye boğarken, güvenli sürüş ve trafik kurallarının önemi bir kez daha hatırlatıyor.

mhp düzce Düzce trafik kazası ölüm haberi