Düzce'de Hafif Ticari Araç At Arabasına Çarptı: 5 Yaralı

TAKİP ET

Düzce'de hafif ticari aracın at arabasına çarptığı trafik kazasında, 5 kişi yaralandı.

Düzce'de Kuzey Çevre Yolu'nda seyir halinde olan M.T. yönetimindeki 55 AFT 779 plakalı hafif ticari araç, Çamköy Mahallesi 1439 Bulvar'da yolun karşısına geçtiği esnada Y.D.'nin kullandığı at arabasına çarptı. 

Çarpmanın etkisiyle sürücülerinin kontrolünden çıkarak savrulan hafif ticari araç ve at, yol kenarında bulunan kanalın içerisine düştü. 

Kazada, M.T., Y.D., T.E.D., E.D., ve A.D. yaralandı. 

Kazanın çevredekiler tarafından ihbar edilmesiyle kaza mahalline polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. 

Kısa süre içerisinde kaza mahalline ulaşan sağlık ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi yaptıktan sonra Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Eğitim Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne kaldırdı. 

Bölge Sakinleri Kazayı Protesto Etti

Kazadan sonra bölgede çok sık kaza olduğunu ileri sürerek tepkilerini ifade etmek isteyen bölge sakinleri, yolu trafiğe kapatarak kazayı protesto etti. Bölge sakinlerinin protesto eylemi nedeniyle kaza mahalline takviye polis ekipleri sevk edildi. 

Protesto eylemi üzerine kaza mahalline gelen Düzce Valisi Selçuk Aslan ve İl Emniyet Müdürü İbrahim Ergüder, bölge sakinleriyle konuşarak dertlerini dinledi. Bölge sakinleri ise bir süre sonra protesto eylemini sonlandırarak kaza mahallini terk etti. 

Kazada kanala düşen atı Düzce Belediyesi itfaiye ekipleri kanaldan çıkardıktan sonra veteriner kontrolünden geçirerek sahibine teslim etti.  

Düzce Trafik Kazası