Duygusu Gülpınar'dan Ali Ağaoğlu İtirafı!

TAKİP ET

Ali Ağaoğlu ile uzun yıllar aşk yaşayan Duygusu Gülpınar katıldığı bir magazin tartışma programında geçmişine yönelik samimi itiraflarda bulundu.

Ali Ağaoğlu ile uzun yıllar aşk yaşayan Duygusu Gülpınar katıldığı bir magazin tartışma programında geçmişine yönelik samimi itiraflarda bulundu. 

Ünlü iş adamı Ali Ağaoğlu sık sık yaşadığı aşkları ile gündeme geliyor. Geçtiğimiz yıllarda balerin olan kendisinden 41 yaş küçük Duygusu Gülpınar ile aşk yaşamıştı. İkilinin aşkları yaklaşık 3 yıl sürmüştü. 

Çoğu kişi tarafından bu aşk sadece reklam ve para aşkı olarak değerlendirilmişti. Birlikte yaşayan ikili bunun ardından 3 yıl sonunda ayrılmışlardı. Ayrılık nedeni hakkında o dönemde ikiliden herhangi bir açıklama gelmemişti. Bunun ardından bir magazin tartışma programına katılan Duygusu Gülpınar konu hakkında samimi açıklamalarda bulundu.

ÖZLEDİĞİNİ İTİRAF ETTİ


 2. sayfa isimli programa katılan genç kadın 41 yaş büyük ilişkisinin para sebebiyle olmadığını anlattı. O dönemleri çok özlediğini itiraf ederken Ali Ağaoğlu'nu değil ama o zamanlarda yaşadıklarını çok özlediğini samimi bir şekilde itiraf etti. Ali Ağaoğlu'ndan ayrıldıktan sonra yine zengin bir iş adamı ile aşk yaşamıştı. Bunun ardından ilişkisini bittiğini açıkladı. Ali Ağaoğlu'na kendisini koruyup kolladığı için aşık olduğunu ve parası olmasaydı da birlikte olacağını açıkladı. Babasına kırgın ve kızgın olduğunu söyleyen genç kadın babasının da kendisini affetmemesini istedi. Ali Ağaoğlu'na çok borçlu olduğu yönünde haberler çıkarken bu konu hakkında 'Ali beye bir borcum yok ama onun bana var. Ben yıllarca yanında kaldım ilaçlarını verdim ve uykusuz kaldım' dedi. 

ali ağaoğlu itiraf duygusu gülpınar