Duyan Koştu! 7 Bin 500 TL Maaş İle Personel Alımı İzdihamı

TAKİP ET

İstanbul'da Katar Havayolları tarafından düzenlenen kabin ekibi alımında izdiham yaşandı. Ünlü hava yolu firmasının en düşük 7 bin 500 TL maaş ile kabin ekibi alacağının duyulmasının ardından adeta başvuru patlaması yaşandı.

İstanbul’da Katar Havayolları tarafından düzenlenen kabin ekibi alımında izdiham yaşandı. Ünlü hava yolu firmasının en düşük 7 bin 500 TL maaş ile kabin ekibi alacağının duyulmasının ardından adeta başvuru patlaması yaşandı. 

Pazar günü, İstanbul’da bir otelde Katar Havayolları'nın kabin personeli alımı için etkinlik düzenlendi. Etkinliğe başvuru yapmak isteyen adaylar adeta otelde izdihama neden oldu. Doha merkezli havayolunun personellere ödediği astronomik maaşlar talep patlamasına neden olurken, kabin ekibinde görev almak isteyen binlerce kişi sabah erken saatlerden itibaren etkinliğin yapıldığı Florya'daki etkinliğe akın etti. Otele gün boyu iş başvurusu için gelenler akın ederken, şehir dışından da gelenler olduğu öğrenildi. 

SALON TAMAMEN BAŞVURU İÇİN AYRILDI
Katar Havayollarının personel alımı ilanına ilginin yoğun olması üzerine mülakata gelenler için özel bir salon ayrıldı. Kendilerine sıra gelmeyeceğini düşünerek otelden ayrılanlar da olurken, mülakata girme şansını yakalayanlar ise bir gün sonra sonuçları öğreneceklerini söyledi. 

İNGİLİZCE KONUŞMA VE YAZMANIN İYİ OLMASI İSTENİYOR
Katar Havayolları kabin ekibi alımında en az 21 yaş, lise mezunu ve İngilizce’yi akıcı okuyup yazma şartları aradı. Katar Havayolları’nın mülakatının ardından kabul edilenler 6 aylık deneme  süresinin ardından vergiler hariç 7 bin 500 TL'yi geçen maaşlarla işe başlama imkanı yakalayacak. Personelin maaşı uçuş saatine göre artış da gösterecek. 

EŞYALI ÖZEL DAİRE TAHSİS EDİLECEK
İş başvurusu kabul edilen adaylar oldukça şanslı. Doha’da yaşayacak olan çalışanlara eşyalı özel daire tahsis edilecek. Ayrıca geniş gövdeli uçaklarda görev alan personellerin maaşları 15 bin TL’yi geçecek. 

katar havayolları personel alımı Katar havayolları iş ilanı kabin ekibi alımı 7 Bin 500 TL Maaş İle Personel Alımı