Düşen Uçakta Yardımcı Pilot Yaşıyormuş

TAKİP ET

Antalya'da dün düşen keşif uçağında düştüğü ilk anda yardımcı pilotun aslında hayatta olduğu sonrasında ise hayatını kaybettiği öğrenildi.

Antalya'da dün düşen keşif uçağında düştüğü ilk anda yardımcı pilotun aslında hayatta olduğu sonrasında ise hayatını kaybettiği öğrenildi. 

Antalya'nın Manavgat ilçesinde dün öğleden sonra havalanan bir keşif uçağı düşmüştü. Düşen uçakta bulunan iki pilotun hayatını kaybettiği haberi geldi. Pilotların ise Serkan Dilci ile Deniz Adalı olduğu öğrenildi. Kaza ekibi tarafından bugün hem bölgede hem de uçak enkazında araştırmalar yapılmaya başlandı. 

Kaza bölgesinde yapılan araştırmalara Manavgat Başsavcısının da katıldığı öğrenildi. Uçağın daha önce aslında 4 kez arızalandığı ve aslında sabıkalı ismi ile anıldığı öğrenildi. Konu hakkında ihmal olup olmadığının gelen raporlar sonrasında belirleneceği ifade edildi. Uçak kaza raporlarının ABD ve İtalya'da hazırlanacağı ve ardından bir yıllık süreçte tamamen hazırlanabileceği özellikle belirtildi.

YARDIMCI PİLOT YAŞIYORDU

Olay yerinde hayatını kaybeden pilotlardan Deniz Adalı'nın uçak düştükten sonra bir süre yaşadığı öğrenildi. Düştükten sonra bir süre nabzının az da olsa attığı öğrenildi. Uçağın düşmesinden sonra Manavgat spor kulübünün çevrede olmasından dolayı kulüp çalışanlarından Erhan Coşkun ilk müdahaleyi yapan kişiler arasında yer alıyordu. Kaza sonrasında olay yerine ilk ulaşan isim olan Erhan Coşkun yardımcı pilot olan Deniz Adalı'nın yaşadığını ancak kısa süre sonra tekrar baktığı zaman nabzının durduğunu gördüğünü belirtti. Bölgeden yoğun miktarda benzin kokusu geldiği için olay yerine daha fazla yaklaşıp duramadığını anlattı. 

uçak kazası antalya deniz adalı