Duruşma Salonunda Öpücük Attı, 3 Bin 750 TL Para Cezasına Çarptırıldı

TAKİP ET

Duruşma salonunda sonucu Sunucu Eda Pera Küçük'e göz kırparak öpücük attığı iddiasıyla yargılanan ablasının eski nişanlısı 3 bin 750 lira adli para cezasına çarptırıldı. Sunucu Eda Pera Küçük, duruşma sonrasında yaptığı açıklamada 'Adalet, er ya da geç tecelli etmeye devam ediyor' ifadelerini kullandı.

Duruşma salonunda sonucu Sunucu Eda Pera Küçük’e göz kırparak öpücük attığı iddiasıyla yargılanan ablasının eski nişanlısı 3 bin 750 lira adli para cezasına çarptırıldı. Sunucu Eda Pera Küçük, duruşma sonrasında yaptığı açıklamada “Adalet, er ya da geç tecelli etmeye devam ediyor” ifadelerini kullandı.

Sunucu Eda Pera Küçük’e duruşma salonunda göz kırparak öpücük attığı iddiasıyla yargılanan Sanık Cengiz S.’nin “cinsel taciz" suçundan 3 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılanmasına devam edildi. Duruşma Anadolu 57’inci Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülürken,  tutuklu Sanık Cengiz S. ile müşteki Eda Pera Küçük salonda hazır bulundu.

"HUSUMET BESLEDİĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM"
Tutuksuz Sanık Cengiz S. duruşma sırasında söz alarak, “Kasıtlı olarak şikayette bulunduklarını düşünüyorum. Böyle bir eylem gerçekleştirmedim. Müştekinin eski erkek arkadaşı ile aramda yakınlık vardır. Bu nedenle husumet beslediğini düşünüyorum. Olay günü ben yalnızca o dosyaya odaklanmıştım. Müşteki ile bir irtibatım olmadı”  ifadelerini kullandı.

SANIK HAKKINDA ADLİ PARA CEZASI
Mahkeme heyeti davayı karara bağlarken engiz S.’yi, “cinsel taciz” suçundan 3 bin 750 lira adli para cezasına çarptırdı. Mahkeme aynı zamanda sana verilen Para cezasının ertelenmesine karar verdi.

“ADALET ER YA DA GEÇ TECELLİ EDİYOR”
Sunuca Eda Pera Küçük ise duruşma sonrasında yaptığı açıklamada, “Adalet er ya da geç tecelli etmeye devam ediyor, devam edecek. Davalarınızın peşinde olun. Biz kadınlar hep beraber çok güçlüyüz. Kocaman bir aileyiz. Çıkan karardan mutluyum, daha iyisi olabilirdi. Ama ben buna bile çok mutluyum. Tüm davalarda da hep beraber mücadele etmeye devam edeceğiz. Bugün sanık 3 bin 750 TL adli para cezasına çarptırıldı. Hükmün açıklanması geri bırakıldı. Alınan ceza bile çok kıymetli. Kadınlar için mücadele etmeye devam edeceğiz. Benimle beraber adım atan, hareket eden herkese çok teşekkür ediyorum. Biz davalarımızın peşindeyiz ve takipçisiyiz”  ifadelerini kullandı.

Eda Pera Küçük öpücük duruşma salonu son dakika cinsel taciz