Durakta cansız bedeni bulundu! Evsiz adamı sigara içtiği için öldürdü!

TAKİP ET

Adana'da kapalı bir durakta ölü halde bulunan kişinin uyarıları dikkate almayarak sigara içmeye devam etmesi nedeniyle, önce darp edilip ardından öldürüldüğü ortaya çıktı.

Gözaltına alınan şüpheli suçunu, " Durağın içinde sigara içiyordu. İçmemesi konusunda uyardım." sözleri ile itiraf ederken, adliyedeki işlemlerinden sonra tutuklandı. 10 Nisan tarihinde sabah saatlerinde merkez Seyhan ilçesi İnönü Caddesi'ndeki kapalı otobüs durağında yaşanan olayda, otobüs durağında bir kişinin hareketsiz durduğunu fark eden vatandaşların ihbarının ardından olay yerine, polis ve sağlık ekipleri gönderildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hareketsiz şahsın öldüğü tespit edildi.

SOKAKTA YAŞADIĞI ORTAYA ÇIKTI

Ölen kişinin 53 yaşındaki İlker Kattar olduğu belirlendi. Sokakta yaşadığı ifade edilen Kattar'ın arkadaşı olduğunu söyleyen 2 kişi, ifadeleri alınmak için polis merkezine sevk edildi. Kattar'ın cansız bedeni, kati ölüm sebeplerinin belirlenebilmesi için otopsi yapılmak üzere morga sevk edildi.

"KATİL ZANLISI DA EVSİZ ÇIKTI"

Polis, görüntüleri inceleyerek Kattar'a şiddet uygulayan kişinin 57 yaşındaki Murat Ulukan olduğunu belirlenerek yakaladı. Gözaltına alınan zanlının Kattar ile beraber durakta yaşadığı ifade edildi. Emniyette ifade veren zanlı Ulukan çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

"SİGARA İÇMEMESİ İÇİN UYARDIM"

Cezaevine sevk edilen Ulukan'ın ifadesinde "İlker ile aynı durakta yatıyorduk. Durağın içinde sigara içiyordu. İçmemesi konusunda uyardım. Dinlemeyince aramızda kavga çıktı sonra da ben oradan ayrıldım" ifadelerini kullandı.

 

Adana