Dünya'nın Çivisi Çıktı! İki Erkek Tren İstasyonunda Uyarılara Aldırış Etmeden Çırılçıplak İlişkiye Girdi

TAKİP ET

Avusturalya'da yaşanan olay ülkeyi ikiye bölerken yaşananların cep telefonu kameralarına yansıması da akıllara durgunluk verdi. İki erkeğin bir tren istasyonunda hiç kimseye aldırış etmeden çırılçıplak halde ilişkiye girdiği anlar pes dedirtti.

Avusturalya’da yaşanan olay ülkeyi ikiye bölerken yaşananların cep telefonu kameralarına yansıması da akıllara durgunluk verdi. İki erkeğin bir tren istasyonunda hiç kimseye aldırış etmeden çırılçıplak halde ilişkiye girdiği anlar pes dedirtti. 

Olay, Avusturalya Melbourne kentinde meydana geldi. Bir tren istasyonunda hiçbir uyarıya aldırış etmeyen iki erkeğin çırılçıplak halde ilişkiye girmesi görenleri hayrete düşürdü.

ÖNCE DANS ETTİLER SONRA SOYUNDULAR

Flinders adlı bir cadde istasyonunda gerçekleşen olayda iki erkeğin istasyonda ilk önce dans ettikleri daha sonrada kalabalığın içinde çırılçıplak halde cinsel ilişkiye girdikleri görüldü. 

HİÇBİR UYARIYA ALDIRIŞ ETMEDİLER

Sabah saatlerinde meydana gelen olayda, 22 ve 25 yaşlarında oldukları belirlenen 2 genç erkeğin kalabalıktan gelen tüm uyarılara rağmen ilişkiye devam ettikleri görüldü. Olaya tanıklık eden bazı vatandaşların güldüğü görülürken bazıları da tepki vererek böyle bir şey görmek istemediklerini söyledikleri öğrenildi.

MÜSTEHCEN HAREKETTEN TUTUKLANDILAR

Tren istasyonunda kimseye aldırış etmeden ilişkiye girmeye devam eden erkeklerin birde istasyondan 2 adet saksı çaldıkları öğrenildi. Ekipler şahısları hem hırsızlıktan hem de müstehcen hareketlerinden dolayı gözaltına alarak tutukladı.

 

Dünya haberleri Avustralya Tren istasyonunda ilişkiye giren erkekler Çırılçıplak