Dünya Kupasında E Grubunun Yüzü Gülenleri İsviçre ve Brezilya

TAKİP ET

Dünya Kupasında E Grubunun son karşılaşmasında karşı karşıya gelen İsviçre ve Kosta Rika, son anına kadar heyecan dolu mücadele sonrasında 2-2 berabere kaldı.

Dünya Kupasında E Grubunun son karşılaşmasında karşı karşıya gelen İsviçre ve Kosta Rika, son anına kadar heyecan dolu mücadele sonrasında 2-2 berabere kaldı. bu skor, İsviçre’yi son 16’ya bırakırken, Kosta Rika ise Rusya’da düzenlenen 2018 Dünya Kupasına veda etti.

Nizhny Novgorod stadyumunda oynanan karşılaşmanın ilk golünü İsviçre adına Blerim Dzemaili kaydetti. İlk yarıda başka gol sesi gelmeyince ilk yarı, İsviçre’nin 1-0 üstünlüğü ile kapandı.  İkinci yarıya hızlı bir giriş yapan Kosta Rika, aradığı golü 56. dakikada Kendall Waston ile bularak skoru eşitledi. Karşılaşmanın bitimine 2 dakika kala Josip Drmic’in kaydettiği golle üstünlüğü tekrar ele geçiren İsviçre, 90+4’de Bryan Ruiz’in penaltı golüne engel olamayınca karşılaşma 2-2 sona erdi.

Bu beraberlik ile puanını 5’e yükselten İsviçre 2018 Dünya Kupasında yoluna devam ederken, Kosta Rika ise 2018 Dünya Kupasına havlu atarak evine döndü.

Dünya Kupası E Grubunun diğer karşılaşmasında da Sırbistan ve Brezilya Spartak Stadyumunda karşılaştı. Kosta Rika karşısında son dakikalarda bulduğu golle galibiyeti elde Brezilya, Sırbistan karşısında işi sıkı tutarak her iki yarıda attığı gollerle karşılaşmayı 2-0 önde tamamladı. Bu galibiyet ile puanını 7’ye yükselten Brezilya Dünya Kupasında son 16’ya kalmaya hak kazandı. 2018 Dünya Kupası grup karşılaşmalarında 3 puan toplayan Sırbistan ise kupaya veda etti.     

 

Dünya Kupası Brezilya İsviçre Kosta Rika Sırbistan