Dünya Güzeli Yarışmasında Büyük Şok! Ahlaksız Teklifte Bulundular

TAKİP ET

Dünya güzeli yarışması çerçevesinde sponsor firma tarafından güzellere birincilik karşısında cinsel ilişki teklif edildiği öğrenildi.

Dünya güzeli yarışması çerçevesinde sponsor firma tarafından güzellere birincilik karşısında cinsel ilişki teklif edildiği öğrenildi. 

Filipinler'de düzenlenen bir güzellik yarışmasında yaşları 18 ile 21 yaş arasında değişen genç kızlara sponsor firmanın patronu tarafından şok teklifler yapıldı. Genç kızların güzellikleri ile yarışmak istedikleri organizasyonda aldıkları teklifler karşısında büyük şaşkınlık yaşadıkları öğrenildi. Sponsor olan firmanın patronunun kendilerine birinci olma şartı karşısında cinsel ilişki teklifinin yapıldığı öğrenildi. 

Yarışmada yarışan pek çok genç kızın sponsor firmanın patronu tarafından defalarca taciz edildiği öğrenildi. Yarışmada yarışmacı olan üç genç kızın tacizler sonrasında rahatsız olmaları sebebiyle şikayetçi olmaları sebebiyle durum ortaya çıktı. Ancak yetkililerin durumla sanıldığı gibi ilgilenmedikleri belirlendi. 

EVİNDE DANS TEKLİFİNDE BULUNMUŞ

Dünya güzeli yarışmasında İngiltere'yi temsil edecek olan genç kız şikayetçi olanlar arasında yer alıyor. Bunun üzerine sponsor olan patronun kendisinin telefonunu istediğini ve evinde dans etmesini teklif ettiğini belirtti. Bunun ardından cesaret bulan yarışmacılar başlarına geleni bir bir dile getirmeye başladılar. Kanada'yı temsil edecek olan yarışmacı da telefon numarasını bulan sponsor firmanın patronundan haftalarca kurtulamadığını ve taciz edildiğini belirtti. Kendisine cinsel ilişki karşılığında birinci olmayı teklif ettiğini iddia etti. Başka bir yarışmacı ile sözü edilen kişinin kalçalarına dokunarak kendisini taciz ettiğini dile getirdi. 

dünya güzeli yarışması taciz iddiası cinsel ilişki teklifi