Dünya Bu Bebeği Konuşuyor! Kafasında Boynuzla Doğan Bebek Tıp Tarihine Geçti

TAKİP ET

Filipinler'de kafasında git gide büyüyen bir boynuzla doğdu. Yeni doğan bebeğin hastalığı yüzünden kafasında boynuz şeklinde olan şişlikle doğduğu ve bu şişliğin gün geçtikçe daha da büyüdüğü öğrenildi.

Filipinler’de kafasında git gide büyüyen bir boynuzla doğdu. Yeni doğan bebeğin hastalığı yüzünden kafasında boynuz şeklinde olan şişlikle doğduğu ve bu şişliğin gün geçtikçe daha da büyüdüğü öğrenildi. 

Filipinler’de Nhel isimli henüz yeni doğan bir bebek hastalığı yüzünden kafasında hızla büyüyen bir şişlikle doğdu. Şu anda 7 haftalık olduğu öğrenilen minik bebeğin doğum öncesinde hastalığın fark edilemediği öğrenildi. Kafasındaki şişliğin hızla büyüdüğü öğrenilen bebeğin ailesinin onu bu hastalıktan kurtarmak için gerekli olan ameliyat masraflarını maddi durumlarından dolayı karşılayamadıkları belirtildi.

BEBEK EVİNE GÖTÜRÜLDÜ

Talihsiz bebeğin annesi Angel Puerto’nun, bebeklerinin bu şekilde doğmasından dolayı oldukça şaşkın olduklarını ve daha önce hiç böyle bir bebek görmediklerini söylediği öğrenildi. Öte yandan doktorların bebeğin 24 saat boyunca en iyi şekilde bakılması şartıyla evine götürülmesine izin verdiği öğrenildi.

KAFASINDAKİ ŞİŞLİK HIZLA BÜYÜYOR

Minik bebeğin hastalığından dolayı doğarken kafasında oluşan şişliğin hız kesmeden büyüdüğü belirtiliyor. Ailenin maddi imkansızlıktan dolayı bebeklerini ameliyat ettiremedikleri aktarılırken bebeğin ameliyat olması durumunda kafasındaki şişliğin alınacağı ve beyninde hiçbir hasar kalmadan yaşamına sağlıklı bir şekilde devam edeceği bilgisine ulaşıldı.

HAMİLELİĞİNDE YOLUNDA GİTMEYEN BİR ŞEY FARK EDİLMEMİŞ

Öte yandan şu anda 7 haftalık olan minik bebeğin annesinin aktardıklarına göre, hamilelik süresince doktorların yolunda gitmeyen hiçbir şey fark etmediklerini belirtti.

 

Dünya haberleri Filipinler Kafasında boynuzla doğan bebek Tıp tarihi Bebek Şişlik