Dün İntihar Etmeye Kalkmıştı, Bugün Dehşet Saçtı 2'si 17 Yaşında Çocuk, 3 Kişiyi…

TAKİP ET

Manisa'da Dün Gece saatlerinde intihar girişiminde bulunan ve yoğun çabaları sonucu vazgeçildikten sonra sağlık kontrolünden ve ifade işlemlerinden geçirip serbest bırakılan 46 yaşındaki Murat A. bugün dehşet saçtı. Ayrıldığı nişanlısının evine giden şahıs burada 2'si 17 yaşında kız çocuğu olmak üzere 3 kişiyi bıçaklayıp, kaçtı. Bıçak darbesiyle yaralananlardan birinin Durumu ağır.

Manisa'nın nişancıpaşa Mahallesi uzunyol Caddesi üzerinde Dün saat 22.30 sularında yapımı devam eden okul inşaatının 4 kat penceresi de çıkan iki çocuk babası emekli asker Murat A., intihar Girişiminde bulundu. Olay yerine ihbar Üzerine gelen polis ekipleri uzun Çabalar sonucu şanslı ikna ederek indirdi.
Şahsın eski nişanlısıyla tartıştığı için intihar girişiminde bulunduğu öğrenilirken Manisa şehir Hastanesi'ndeki sağlık kontrolü sonrası ifadesi alındı ve serbest bırakıldı.
Dün intihar girişiminde bulunan şahıs bugün saat 15.30 sularında eski nişanlısının nişancıpaşa Mahallesinde bulunan evine konuşmak için gitti. Burada çıkan tartışma sonucu  Murat A., eski nişanlısının kızı  D.U., kendi arkadaşı Ümit D. (36) ile D.U.'nın kız arkadaşı Y.K.'yi (17) bıçaklayarak kaçtı. Ihbar üzerine olay yerine gelen ambulansla 3 yaralı çevrede bulunan hastanelere kaldırıldı. Karnından bıçaklanan 17 yaşındaki Y.K.'nin Durumunun ağır olduğu ve Hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Polis ekiplerinin kaçan zanlı yakalamak için çalışmaları devam ederken olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Son dakika manisa intihar girişimi dehşet son dakika haberi