Düğüne giden 107 kişiyi hastanelik oldu! Nedeni gaz kaçağı çıktı

TAKİP ET

Kastamonu'nun Devrekani ilçesinde yaşanan olayda, düğün salonunda yapılan bir nişan merasimine katılan 107 kişiyi hastaneye kaldırıldı. Merasime katılanlar arasında baygınlık geçirme, halsizlik, baş dönmesi ve mide bulantısı gibi şikayetler olması üzerine 107 kişi hastaneye kaldırıldı. Salonundaki tüplü ısıtma sisteminin gaz kaçırması sebebiyle zehirlendiği tespit edildi. Hastaneye kaldırılan vatandaşların 106'sının tedavisi tamamlanarak taburcu edilirken, 1 hasta ise Ankara'ya gönderildi.

Korkunç olay, dün akşam vakitlerinde Kastamonu'nun Devrekani ilçesindeki bir düğün salonunda yaşandı. Öğrenilen bilgiye göre, düğün salonunda bulunan tüplü ısıtma sisteminde yaşanan gaz kaçağı nedeniyle nişan törenine katılan misafirler bir süre geçtikten sonra rahatsızlanmaya başladı.

107 KİŞİ HAVALANDIRMA NEDENİYLE HASSTANEYE KALDIRILDI

Gazın havalandırma sistemi ile yayılması sonucunda düğüne katılan 107 misafir baygınlık geçirme, halsizlik, baş dönmesi, mide bulantısı gibi şikayetler nedeniyle Devrekani Devlet Hastanesine kaldırıldı. Burada yapılan ilk müdahalenin ardından vatandaşlar, şikayetlerin artması nedeniyle Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürüldü.

1 KİŞİNİN DURUMU AĞIR

Devrekani ve Kastamonu’daki hastanelere kaldırılan aralarında bebek ve çocukların da olduğu 107 kişiden 106’sının ilk müdahalesi yapılarak taburcu edildi. Durumu ciddi olan 1 hasta ise Ankara Şehir Hastanesine kaldırıldı.

 

kastamonu gaz kaçayı yavuz bingöl düğün düğün