Düğün salonunun duvarı çöktü: Bir çocuk hayatını kaybetti, bir çocuk yaralandı!

TAKİP ET

İzmir'in Torbalı ilçesinde bir düğün salonunda dekorasyon amaçlı kullanılan duvarın çökmesi sonucu Deniz Efe Çelebi (5) hayatını kaybetti, Eğmen Gürbüz (7) ise yaralandı. Olayın ardından düğün salonu işletme sahibi S.T. ve mesul müdür D.S.Ş. gözaltına alındı.

Olay, dün akşam saatlerinde Fevzi Paşa Caddesi'nde meydana geldi. Düğün sırasında kullanılan dekoratif duvar aniden devrildi ve Deniz Efe Çelebi ile Eğmen Gürbüz duvarın altında kaldı. Ne yazık ki, Deniz Efe Çelebi olay yerinde hayatını kaybederken, yaralanan Eğmen Gürbüz Torbalı Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Deniz Efe Çelebi'nin cansız bedeni otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi. Bu acı olay karşısında anne Emel ve baba Engin Çelebi gözyaşlarına boğuldu.

Engin Çelebi, "Çocukların oynadığı uydurma bir duvar, rüzgardan devrildi diyorlar. Oğlum öldü, diğer çocuk yaralı. Durumu da ağır. Bu işin peşini bırakmayacağım" şeklinde konuştu.

Deniz Efe Çelebi'nin cenazesinin Tire ilçesinde defnedileceği belirtilirken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı ve işletme sahibi S.T. ile mesul müdür D.S.Ş.'yi gözaltına aldı.

İzmir ölüm haberi duvar çöktü