Düğün Salonunda Et Kavurma Kavgası Çıktı

TAKİP ET

Bir düğün salonunda et kavurma yerine mantarlı et sotenin çıkması iki taraf arasında kavgaya sebep olurken bu tartışma yargıya taşındı.

Bir düğün salonunda ödeme yapıldığı ve sözleşme imzalandığı sırada menüde et kavurmanın yazdığı ifade ediliyordu. Bunun üzerine düğün günü düğün sahiplerine sorulmadan sözleşmede yazan et kavurma yerine mantarlı et sote çıkınca büyük şaşkınlık yaşadılar. Bunun üzerine düğün sahibi ile düğün mekanının sahibi arasında bir tartışma meydana geldi. Bu tartışmanın ardından düğün sahibi sözleşmesi olduğu için 15 bin liralık dava açtığını açıkladı. 

İstanbul Küçükçekmece'de bir aile en mutlu günleri için Ela Düğün Toplantı Salonu ile anlaşma imzaladı. Şirketin uzun zamandır düğün ve toplantılar için çeşitli organizasyonlar düzenlediği öğrenilmişti. Bunun üzerine 24 Mayıs 2015 tarihinde gerçekleşen düğün için bir yıl önceden yemekli bir organizasyon olması için 600 kişilik bir sözleşme imzalandı. 14 bin 500 liralık sözleşme karşılığında düğün salonunun ödemesi yapıldı

ET KAVURMA DÜĞÜN GÜNÜNÜ MAHVETTİ

Düğün detayları arasında yemek listesinde et kavurmanın olmasını bekleyen düğün sahipleri düğün günü yemek sırasında büyük bir şaşkınlık yaşadılar. Listede yazan et kavurma yerine misafirlere mantarlı et sote ikramı gerçekleştirildi. Listede anlaşıldığı gibi meyve ikramı yoktu. Gelen tüm pasta ikramlarının bayat olduğu ortaya çıktı. 

Damat düğün sonrasında yaşadıkları mağduriyetler karşısında düğün mekanı sahibi ile kavga etti. Ardından hakkını aramak için 15 bin liralık bir dava açtılar. Konu hakkında yargılama sürecinin devam ettiği öğrenildi. 

düğün salonu et kavurma