Düğün Sabahı Eşini Öldüren Damat Hakkında Şok Rapor

TAKİP ET

Bursa'da Resmi nikah yaptığı 21 yaşındaki eşi Güllü Yurdoğlu'nu düğün sabahı öldüren Metehan Yurdoğlunun cezai ehliyetinin bulunup bulunmadığı yönünde rapor alınması için İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderilmesine karar verildi.

Bursa'da resmi nikahları yapıldıktan sonra evlendiği 21 yaşındaki eşi Güllü Yurdoğlu’nu düğün günü sabahı bıçaklayarak öldüren 22 yaşındaki Metehan Yurdoğlu’nun yargılanması devam ediyor. Bursa 1 Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmada sanık Metehan Yurdoğlu’nun ezai ehliyetinin bulunup bulunmadığı yönünde rapor alınması için İstanbul Adli Tıp kurumuna gönderilmesine karar verildi.

OLAYIN GEÇMİŞİ
Bursa'nın Merkez Yıldırım ilçesi İsabey Mahallesi İlkbahar Sokak ta 3 Kasım 2017 tarihinde yaşanan olayda Metehan YurDoğlu liseden tanıştığı Güllü YurDoğlu’nu ailesinin evlenmelerine karşı çıkmasına rağmen kaçırdı. Çift önce Resmi nikah yaptı 4 ay sonra da düğün yaptı. Düğün günü sabahı ailesi ile birlikte yaşadıkları evde eşi Güllü Yurdoğlu ile tartışan Metehan Yurdoğlu eşini 16 bıçak darbesiyle öldürdü. Metehan Yurdoğlu’nun cinayetten bir süre önce arkadaşı ile eşini ormanlık alana götürüp Ağaca bağlayarak bıraktığı da ortaya çıktı. Olaydan sonra tutuklanan ve uyuşturucu madde kullandığı iddia edilen Metehan Yurdoğlu'nun, 'yakın akrabayı öldürmek' suçundan Bursa 1 Ağır Ceza Mahkemesi'nde ağırlaştırılmış ömürboyu hapis cezası ile açılan davada yargılanması sürdü. 

BAŞKA ERKEKLERLE ALDATTIĞINDAN ŞÜPHELENDİ
İlk duruşmada ifade veren Sanık Yurdoğlu, eşinin kendisini başka erkeklerle aldattığından şüphelendiği belirterek, "Onun beni en yakınımdaki arkadaşlarımla aldattığını düşünüyordum. Sürekli kavga ediyorduk. Ailemle birlikte yaşadığım evde oturuyorduk. Onun evden gitmesini istiyordum. Babama, 'onu bu evden gönder' dediğimde bana, 'sen git' diyordu. Bir arkadaşım, babamın eşimle ilişkisi olduğunu ima etti. Eve gitmiyor, sokaklarda kalıyordum. İntihar etmeyi düşündüm. Bir defasında babam, birinde de polis kurtardı. Ya kendimi öldürecektim ya Güllü'yü öldürecektim. Olay sabahı Güllü kanepede yatıyordu. Başında bir süre oturdum. Gözlerini açınca, 'bunu nasıl yaptın bana' diye sordum. 'Sen adam mısın? Beş kuruşluk adam değilsin' dedi. Ben de küfür ettim, sonra mutfağa gidip bıçak aldım. Öldürme niyetim yoktu. Ancak el işareti yapınca bıçakla vurmaya başladım. Balkona doğru kaçarken 2-3 kez daha vurdum. Raporda belirtildiği gibi 16 defa vurmadım”şeklinde konuştuğu öğrenildi.

bursa düğün sabahı eşini öldürdü cinayet kadın cinayeti