Düğün Günü Akıl Almaz Olay! Düğünde Aileler Tartıştı, Sonrası ise...

TAKİP ET

Çorum'da yapılan düğünde aileler takılan takılar nedeni ile kavga etti. İki aile Arasında çıkan anlaşmazlık sonucu gelin Düğünden götürülünce düğün karakolda bitti. Çift Tartışmanın ardından düğün günü Ayrılık kararı aldı.

İddiaya göre 30 yaşındaki Celal T. bir süre önce görücü usulü Hatay'da yaşayan 20 yaşındaki İclal T. ile tanıştı ve evlenmeye karar verdi. Çiftin daha önce Resmi nikahı kıyılırken Cuma günü de düğün salonunda düğün merasimi yapıldı. Fakat iki aile arasında takı töreninin ardından takılar nedeniyle anlaşmazlık çıktı.

GELİNE TAKILAN TAKILARI ALMAK İSTEDİLER

Geline takılan takıları kız tarafı almak isteyince iki ailenin fertleri tartıştı. Tartışma sonucunda gelin yakınları tarafından minibüse bindirilerek salondan götürüldü. Damat tarafı ise 155 polis imdat hattını arayarak gelinin kaçırıldığını söyleyip yardım istedi. Polis ekipleri ihbar üzerine şehrin giriş çıkışlarını tutarak söz konusu minibüsün Peşine Düştü. Çorum- Ankara Karayolu’nda minibüs polis tarafından durdurulurken Gelin İclal T. ve yakınları polis tarafından Bahçelievler Polis Karakolu’na götürüldü. Burada ifadesi alınan gelinin yakınları kaçırma olayı olmadığını damadın ailesi ile anlaşamadıkları için kızlarını götürdüklerini söyledi.

DÜĞÜN GÜNÜ AYRILDILAR

Karakola gelen damat ve ailesi ise gelin için verdikleri 15000 TL Başlık parası araca verdikleri 10.000 TL ve düğünde takılan takıların kendilerine verilmesi durumunda şikayetçi olmayacaklarını söyledi. İki aile bu konuda anlaşınca şikayetler Geri çekildi ve Çifte düğün günü Ayrılık kararı aldı.

ÇORUM çorum düğün takı kavgası çorum haberleri