Doya Doya Moda'nın yeni jüri üyesi belli oldu

TAKİP ET

Acun Ilıcalı'nın yeni platformu Exxen'deki projesi sebebiyle jüri üyeliği yaptığı Doya Doya Moda programından ayrılan Kemal Doğulu'nun yerine programa dahil olan yeni jüri üyesi belli oldu.

Acun Ilıcalı’nın yeni platformu Exxen’deki projesi sebebiyle jüri üyeliği yaptığı Doya Doya Moda programından ayrılan Kemal Doğulu’nun yerine programa dahil olan yeni jüri üyesi belli oldu. Uzun yıllar moda programlarında jüri üyeliği yapan Ivana Sert’in Doya Doya Moda’nın yeni jüri üyesi olduğu öğrenildi. 

Kemal Doğulu Veda Etmişti

TV8 ekranlarında yayınlanan ve gündüz kuşağının ilgiyle izlenen programları arasında yer alan Doya Doya Moda’nın sevilen jüri üyelerinden Kemal Doğulu, Exxen’deki yeni projesi sebebiyle yarışmaya veda etmişti. Yarışmanın yayınlandığı ilk günden bu yana jüri koltuğunda oturan ve izleyici tarafından da çok sevilen Doğulu, yarışmaya veda ederken gözyaşlarına boğulmuştu. 

Yeni Jüri Üyesi Ivana Sert Oldu

Kemal Doğulu’nun ardından boş kalan jüri koltuğu 1 haftalık sürede farklı farklı isimlerle doldurulurken koltuğun yeni sahibi belli oldu. Uzun yıllar boyunca moda programlarında jüri üyeliği yapan Ivana Sert, Doya Doya Moda’nın yeni jüri üyesi oldu. Ünlü moda ikonunun dünden itibaren yeni jüri üyesi olarak program çekimlerine başladığı öğrenildi.


Uğurkan Erez’den Hayırlı Olsun Paylaşımı

Yeni projesini Instagram hesabından duyurarak sevenlerine müjdeli haberi veren Ivana Sert, yeni projesi için kendisine gelen tebrik mesajlarını da takipçileriyle paylaştı. Yarışmanın jüri üyeleri arasında yer alan ve daha önce de Ivana Sert ile çalışan Uğurkan Erez ise ‘Ve yeni jüri üyemiz Ivanam Hoş gelmiş, hayırlısı olsun hepimize arkadaşlarım’ paylaşımında bulundu.
 

doya doya moda ivana sert kemal doğulu jüri