Doya Doya Moda'da Rabia elendi mi?

TAKİP ET

TV8 ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan ve muhteşem konseptiyle izleyici ekran başına toplayan Doya Doya Moda'da yarışmacı olan Rabia'nın akıbeti izleyici tarafından oldukça merak ediliyor.

TV8 ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan ve muhteşem konseptiyle izleyici ekran başına toplayan Doya Doya Moda’da yarışmacı olan Rabia’nın akıbeti izleyici tarafından oldukça merak ediliyor. Bugün yayınlanan ve bir kez daha ekranlarda fırtına gibi esen yarışmanın yeni bölümünde Rabia’nın yer almaması akıllarda soru işareti bıraktı. Rabia hakkındaki tüm soruların cevabını ise sevilen yarışmanın jüri üyelerinden Gülşah Saraçoğlu verdi. 

Doya Doya Moda’da Rabia Neden Yok?

Doya Doya Moda yarışması ikinci sezonuyla yine ekranlardaki iddiasını korurken yarışmanın sevilen isimlerinden olan Rabia Ağca’nın yeni bölümde yer almaması soru işaretlerine neden oldu. Geçtiğimiz hafta yayınlanan haftanın finali bölümünde elenmekten son anda kurtulan yarışmacı bilindiği gibi uzun bir süredir istediği başarıyı yakalayamıyor. Peki, Rabia bugün neden yarışmada yer almadı? Rabia yarışmadan elendi mi?


Gülşah Saraçoğlu’ndan Açıklama

Rabia’nın yarışmadan elenip elenmediğini merak eden izleyicinin sorularını Doya Doya Moda’nın jüri üyeleri arasında olan Gülşah Saraçoğlu yanıtladı. Rabia’nın özel sebeplerden dolayı yapım şirketinden izin aldığını söyleyen Saraçoğlu, bu hafta kendisinin yarışmada olmayacağını ancak tekrar geri geleceğini söyledi.

Rabia Ağca Kimdir?

Doya Doya Moda’nın ikinci sezonuna oldukça sürpriz bir şekilde dahil olan Rabia Ağca, bir yarışmacının programa gelmemesi üzerine yarışa katılmıştı. Hatay’da dünyaya gelen ve 21 yaşında olan geç yarışmacı programın iddialı isimleri arasında yer alıyor. 



 

doya doya moda rabia gülşah saraçoğlu