Doya Doya Moda'da kim elendi?

TAKİP ET

TV8 ekranlarının iddialı yarışması Doya Doya Moda'da heyecanla beklenen haftanın finali bölümünde hangi yarışmacının veda edeceği, hangi yarışmacının birinci olacağı izleyici tarafından merakla takip ediliyor.

TV8 ekranlarının iddialı yarışması Doya Doya Moda'da heyecanla beklenen haftanın finali bölümünde hangi yarışmacının veda edeceği, hangi yarışmacının birinci olacağı izleyici tarafından merakla takip ediliyor. Tarzlarını konuşturmak ve en şık olmak için büyük bir mücadele veren yarışmacılardan biri bugün Doya Doya Moda yarışmasna veda edecek. Peki, Doya Doya Moda 6 Kasım 2020 Cuma gününde neler yaşandı? Doya Doya Moda 6 Kasım 2020 haftanın birincisi açıklandı mı? Bugün yarışmadan elenen isim kim oldu? İşte detaylar...

Her Güne Farklı Bir Konsept Veriliyor

Jüri üyeleri arasında Uğurkan Erez, Seray Sever, Gülşah Saraçoğlu ve Kemal Doğulu'nun yer aldığı moda programı Doya Doya Moda'da bir haftanın finali heyecanı daha ekranda olurken bugün yarışmada neler yaşanacağı merakla bekleniyor. Hafta içi her gün ekrana gelen seviken yarışma programında 7 büyük beden bayan kendilerine verilen farklı konseptleri en iyi şekilde yerine getirerek jüri üyelerinden en yüksek puanı alabilmek için her şeylerini ortaya koyuyor. Haftanın finalinde ise tüm hafta boyunca en yüksek puana ulaşan yarışmacı haftanın birincisi olurken en düşük puanda kalan yarışmacı eleniyor.


Doya Doya Moda 6 Kasım 2020 Kim Birinci Oldu?

Sevilen yarışmanın bu hafta yayınlanan haftanın finali bölümünde birinci olan yarışmacı açıklandı. Özde, toplamda aldığı 89 puanla bu haftanın birincisi olurken altın kolye ve bileklik takımının da sahibi oldu. 

Doya Doya Moda 6 Kasım 2020 Kim Elendi?

Doya Doya Moda'nın bugünkü bölümünde hangi yarışmacının elendiği merak edilirken haftanın finalinde eleme potasına giren Birben ve Tuğçe arasından yarışmaya veda eden ismin Tuğçe olduğu açıklandı.


 

doya doya moda eleme birinci tv8