Doya Doya Moda 30 Haziran 2020 kim birinci oldu?

TAKİP ET

Doya Doya Moda'da büyük final haftası büyük bir heyecanla devam ediyor. Birbirinden iddialı ve hırslı yarışmacılar en şık ve en tarz olabilmek için kusursuz kombinler yapmak için çabalıyor.

Doya Doya Moda’da büyük final haftası büyük bir heyecanla devam ediyor. Birbirinden iddialı ve hırslı yarışmacılar en şık ve en tarz olabilmek için kusursuz kombinler yapmak için çabalıyor. Sezonun birincisinin belirleneceği büyük final gününe sadece sayılı günler kalırken birbirinden iddialı 6 bayan jüri üyelerinin verdiği görevleri yerine getirmek için en muhteşem kombinleri yapmaya devam ediyor. Peki, Doya Doya Moda 30 Haziran 2020 puan tablosu nasıl oldu? Doya Doya Moda 30 Haziran 2020 günün birincisi kim oldu? İşte tüm detaylar…

Büyük Final Cuma Günü

TV8 ekranlarında yayınlanan ve jüri koltuğunda, Uğurkan Erez, Seray Sever, Gülşah Saraçoğlu ve Kemal Doğulu’nun oturduğu Doya Doya Moda’da 6 büyük beden bayan hafta içi her gün en şık olmak ve haftanın finalinde altın kolyeyi kazanmak için büyük bir mücadele sergiledi. Bu hafta son kez jüri karşısına geçen bayanlar yeni haftaya bomba gibi başladı. Büyük final haftasında jüri üyelerinin karşısına en iyi kombinleriyle çıkan ve yine en yüksek puanları toplamak için çabalayan yarışmacıların hepsi büyük finale kilitlendi. Doya Doya Moda, sezon finaliyle 3 Temmuz Cuma günü TV8 ekranlarında olacak.


Doya Doya Moda 30 Haziran 2020 Puanları

Doya Doya Moda 30 Haziran 2020’de jüri üyeleri Salı günü puanlarını açıkladı. Bugün açıklanan puan tablosu şu şekilde oldu:

Sündüz- 17

Emel- 8

Hanzade- 10

Su- 12

Betül- 15

Gamze- 7


Doya Doya Moda 30 Haziran 2020 Hangi Yarışmacı Birinci Oldu?

Doya Doya Moda 30 Haziran 2020 Salı gününün birincisi belli oldu. Bugün jüri üyelerinden toplam 17 puan alan Sündüz rakiplerini geride bırakarak gün birincisi oldu. 

 

doya doya moda puan