Doya Doya Moda 26 Haziran 2020 kim elendi?

TAKİP ET

TV8 ekranlarının ilgiyle izlenen moda programı Doya Doya Moda'da haftanın finali heyecanı başlıyor. Bugün haftanın finalinde yarışmacılar jüri üyelerinden puanlarını alacak ve tüm hafta boyunca aldıkları puanlar toplamında bir yarışmacı birinci olacak.

TV8 ekranlarının ilgiyle izlenen moda programı Doya Doya Moda’da haftanın finali heyecanı başlıyor. Bugün haftanın finalinde yarışmacılar jüri üyelerinden puanlarını alacak ve tüm hafta boyunca aldıkları puanlar toplamında bir yarışmacı birinci olacak. Altın kolyenin sahibi olmak ve birinciliği göğüslemek isteyen yarışmacılar aynı zamanda eleme heyecanı da yaşıyor. Peki, Doya Doya Moda 26 Haziran 2020’de haftanın birincisi kim oldu? Doya Doya Moda 26 Haziran 2020’de yarışmaya kim veda etti? İşte tüm detaylar…

Doya Doya Moda’da Gamze Elenecek Mi?

Doya Doya Moda’nın 26 Haziran 2020 haftanın finali bölümünde herkesi şaşırtan bir gelişme yaşanıyor. Hafta başından bu yana yaptığı kötü kombinlerle jüri karşısına geçen ve düşük puanlar alan Gamze’nin elenmesi beklenirken jüri üyelerinden Kemal Doğulu’nun yaptığı açıklamada Gamze’nin elenmeyeceğini söylemesi diğer yarışmacılarda büyük bir şaşkınlık yaratıyor.

Doya Doya Moda 26 Haziran 2020 Puan Tablosu

Doya Doya Moda 26 Haziran 2020 Cuma günü haftanın finalinde jüri üyeleri puanlarını açıkladı. Jüri üyelerinin haftanın finali bölümünde yarışmacılara verdiği puanlar şu şekilde odu:

Gamze- 34

Sündüz- 34

Hanzade- 31

Emel- 26

Su- 17

Betül- 31

Doya Doya Moda 26 Haziran 2020 Haftanın Birincisi Kim?

Doya Doya Moda 26 Haziran 2020 Cuma gününde haftanın finalinde birinci olan yarışmacısı belli oldu. Doya Doya Moda'nın 31. haftasında tüm hafta boyunca en yüksek puanı toplayan Hanzade 77 puanla haftanın birincisi oldu ve altın kolyenin sahibi oldu.


Doya Doya Moda 26 Haziran 2020 Kim Elendi?

Doya Doya Moda 26 Haziran 2020’de haftanın finalinde büyük finale sadece 1 hafta kala eleme yapılmadı. Jüri üyelerinin kararıyla büyük final öncesinde yarışmacılardan kimse veda etmedi. Yarışmacılar büyük finale 6 kişi gidecek.
 

doya doya moda eleme puan