Doya Doya Moda 25 Ocak yeni bölüm neden yok? Doya Doya Moda saat kaçta yayınlanacak?

TAKİP ET

Hafta içi her gün TV8 ekranlarında yayınlanan sevilen moda programı Doya Doya Moda'nın her zaman yayınlandığı saatte ekranda olmaması izleyiciyi meraklandırdı.

Hafta içi her gün TV8 ekranlarında yayınlanan sevilen moda programı Doya Doya Moda'nın her zaman yayınlandığı saatte ekranda olmaması izleyiciyi meraklandırdı. Hafta içi her gün saat 13.00'da ekrana gelen ve izlenme rekorları kıran gündüz kuşağı yarışmasının bugünkü yeni bölümünün yayın saatinde ekranda olmaması kafaları karıştırdı. Peki, Doya Doya Moda 25 Ocak Pazartesi yeni bölüm neden yok? Doya Doya Moda'nın yayın saati mi değişti? Doya Doya Moda saat kaçta yayınlanacak? İşte detaylar...

Doya Doya Moda 25 Ocak Neden Yok?

Hafta içi her gün birbirinden renkli yarışmacıları ve sevilen jüri üyeleriyle TV8 ekranlarında yepyeni bölümleriyle evlerinize konuk olan Doya Dpya Moda'da yine bomba gibi bir hafta izleyiciyle buluşacak. Doya Doya Moda'nın 25 Ocak 2021 Pazartesi günkü yeni bölümünün her zaman yayınlanan saatte TV8 ekranlarında yer almaması sevenlerini meraklandırdı. İzlenme rekorları kıran moda yarışmasının yayın saatinin değiştiği öğrenildi.


Doya Doya Moda Saat Kaçta Yayınlanacak?

Geçtiğimiz hafta yayın saatinin değiştiği belirtilen Doya Doya Moda'nın artık hafta içi her gün saat 15.00'da ekranda olacağı bilgisine ulaşıldı. 

TV8 25 Ocak Pazartesi Yayın Akışı

25 Ocak 2021 Pazartesi TV8 yayın akışı izleyicilerin yakın merceğinde. Bugün TV8'de yayınlanacak programları aşağıda inceleyebilirsiniz.

14.45- Süper 1 Takım

15.00- Doya Doya Moda

16.00- Sinema

20.00- Survivor 

doya doya moda ocak saat tv8