Doya Doya Moda 25 Haziran 2020 günün puanı ve birincisi

TAKİP ET

TV8 ekranlarının eğlenceli ve heyecan dolu yarışması Doya Doya Moda'da bugün yine en şık olma ve en yüksek puanları toplama yarışı var. 

TV8 ekranlarının eğlenceli ve heyecan dolu yarışması Doya Doya Moda’da bugün yine en şık olma ve en yüksek puanları toplama yarışı var. Büyük finale doğru heyecanlı ilerleyiş devam ederken bugün yarışmacılar kendilerine verilen görevi yerine getirecek ve yine jüri üyelerinin karşısına geçerek en yüksek puanları toplamak için uğraşacak. Peki, Doya Doya Moda 25 Haziran 2020 puan sıralaması nasıl oldu?
Doya Doya Moda 25 Haziran 2020 günün birincisi kim? İşte detaylar…

Haftanın Finaline Doğru Büyük Mücadele

Kemal Doğulu, Uğurkan Erez, Gülşah Saraçoğlu ve Seray Sever’in jüri koltuğunda oturduğu Doya Doya Moda’da yine bomba gibi bir hafta geride kalıyor. Haftanın finaline sadece bir gün kala yarışmacılar hem eğlenceli hem de çekişmeli geçen günlerde en iyi puanları almak için kıyasıya bir mücadele veriyor. Haftanın finaline avantajlı girmek ve en yüksek puanları toplamak isteyen bayanlar bugün yine kendilerine verilen görevi tamamlayarak podyumun tozunu attırmak için uğraşacak. En iyisi olmak ve birincilik koltuğuna oturmak isteyen iddialı yarışmacılar bakalım bugün jüri üyelerinden kaç puan toplayabilecek?


Doya Doya Moda 25 Haziran 2020 Puan Tablosu

Doya Doya Moda 25 Haziran 2020 Perşembe gününde jüri üyeleri puanlarını verdi. Doya Doya Moda'da 25 Haziran 2020 Perşembe gününde yarışmacıların aldığı puanlar şu şekilde oldu:

Su- 19

Sündüz- 10

Gamze- 5

Hanzade- 7

Betül- 12

Emel- 7

Doya Doya Moda 25 Haziran 2020 Günün Birincisi

Doya Doya Moda 25 Haziran 2020 Perşembe gününün birincisi belli oldu. Bugün jüri üyelerinden en yüksek puanı alan Su 19 puanla günün birincisi olmaya hak kazandı. Gamze ise aldığı 5 puanla günün sonuncusu oldu.
 

doya doya moda puan birinci