Doya Doya Moda 24 Haziran 2020 günün puanları

TAKİP ET

Doya Doya Moda'da yeni haftanın üçüncü gününde yarışmacılar yine en iyisi olma ve en yüksek puanları toplamanın peşinde. Bugün jüri üyelerinin karşısına geçerek kombinlerini beğendirmek isteyen yarışmacılar yine en şık en güzel parçaları birleştirmek için uğraşacak.

Doya Doya Moda’da yeni haftanın üçüncü gününde yarışmacılar yine en iyisi olma ve en yüksek puanları toplamanın peşinde. Bugün jüri üyelerinin karşısına geçerek kombinlerini beğendirmek isteyen yarışmacılar yine en şık en güzel parçaları birleştirmek için uğraşacak. Büyük finale sadece 1 hafta kala daha da hırslanan ve en iyisi olmak için büyük çaba harcayan yarışmacılar bugün yine en iyisi olmanın peşinde. Peki, Doya Doya Moda 24 Haziran 2020’de puanlar nasıl oldu? Doya
Doya Moda 24 Haziran 2020 günün birincisi kim? İşte detaylar…

Yarışmacılar Bu Hafta 6 Kişi

Jüri koltuğunda Uğurkan Erez, Seray Sever, Kemal Doğulu ve Gülşah Saraçoğlu’nun oturduğu sevilen moda programı Doya Doya Moda’da büyük finale sadece 1 hafta kaldı. Büyük finalin gelip çattığı programda yarışmacılar son haftada yola 6 kişi olarak devam ediyor. Artık yarışmacıların jüri üyelerinden alacağı her bir puan çok önemli. Bunun bilincinde olan yarışmacılar rakiplerine karşı en iyisi olmak ve her gün aldıkları puanlarla avantajı yakalamak istiyor.


Doya Doya Moda 24 Haziran 2020 Puan Tablosu

Doya Doya Moda 24 Haziran 2020 Çarşamba günü puan tablosu açıklandı. Yarışmacıların bugün aldığı puanlar şu şekilde oldu:

Emel- 8

Sündüz- 14

Hanzade- 9

Su- 18

Betül- 8

Gamze- 5

Doya Doya Moda 24 Haziran 2020 Günün Birincisi

Doya Doya Moda 24 Haziran 2020 Çarşamba gününün birincisi açıklanan puan tablosuyla beraber belli oldu. Bugün jüriden en yüksek puanı alan ve birincilik koltuğuna oturan yarışmacı 18 puanla Su oldu. 
 

doya doya moda puan