Doya Doya Moda 24 Ağustos 2020 birincisi kim oldu?

TAKİP ET

Gündüz kuşağı programları arasında en çok izlenen yarışmalardan biri olan Doya Doya Moda'da şıklık yarışı hız kesmeden devam ediyor.

Gündüz kuşağı programları arasında en çok izlenen yarışmalardan biri olan Doya Doya Moda’da şıklık yarışı hız kesmeden devam ediyor. Büyük beden bayanların birbirleri arasında verdikleri şıklık mücadelesi her geçen gün daha da kızışırken bugün yeni haftanın ilk gününde yine bomba gibi bir bölüm izleyiciyi bekliyor. Peki, Doya Doya Moda 24 Ağustos 2020’de kim kaç puan aldı? Doya Doya Moda 24 Ağustos 2020 birincisi kim oldu? İşte tüm detaylar…

Büyük Beden Bayanlar Şıklık Yarışında

TV8 ekranlarında hafta içi her gün evlerinize konuk olan sevilen yarışma Doya Doya Moda’da yine dolu dolu ve bomba gibi bir hafta sizleri bekliyor. Birbirinden iddialı büyük beden bayanların şıklık yarışında olduğu yarışma programında bu hafta yine büyük bir mücadele ve kıyasıya rekabet ekranlarda olacak.


Doya Doya Moda 24 Ağustos 2020’de Hangi Yarışmacı Kaç Puan Aldı?

Uğurkan Erez, Kemal Doğulu, Gülşah Saraçoğlu ve Seray Sever’in jüri koltuğunda yer aldığı moda yarışması Doya Doya Moda’da bugün yarışmacıların aldığı puanlar belli oldu. Doya Doya Moda yarışmacılarının 24 Ağustos 2020 Pazartesi puanlarını aşağıda bulabilirsiniz...

İmani- 6

Rabia- 6

Birben- 11

Sabiha- 7

Rümeysa- 15

Nur- 17

Özde- 19


Doya Doya Moda 24 Ağustos 2020 Birincisi

Doya Doya Moda 24 Ağustos 2020’de bugünün birincisi belli oldu. Yeni haftaya avantajlı başlayan isim jüriden aldığı toplam 19 puanla Özde oldu. Büyük beden bayanların birbirleriyle kıyasıya verdiği mücadelede birinci belli olurken rakiplerine göre en düşük puanı alan İmani ve Rabia aldıkları 6 puanla gün sonunculuğunu paylaştı.
 

doya doya moda 24 ağustos