Doya Doya Moda 23 Haziran 2020 kim birinci oldu?

TAKİP ET

TV8 ekranlarının izlenme rekorları kıran yarışması Doya Doya Moda'da yepyeni bir hafta yine kıyasıya bir rekabetle devam ediyor. Yeni haftanın ikinci gününde yarışmacılar en iyisi olmak ve en yüksek puanı alarak haftanın finalinde avantajlı olmak istiyor.

TV8 ekranlarının izlenme rekorları kıran yarışması Doya Doya Moda’da yepyeni bir hafta yine kıyasıya bir rekabetle devam ediyor. Yeni haftanın ikinci gününde yarışmacılar en iyisi olmak ve en yüksek puanı alarak haftanın finalinde avantajlı olmak istiyor. Kemal Doğulu, Gülşah Saraçoğlu, Seray Sever ve Uğurkan Erez’in jüri koltuğunda oturduğu Doya Doya Moda’nın bugünkü bölümünde neler yaşanacağı herkes tarafından merak ediliyor. Peki, Doya Doya Moda’da bugün hangi yarışmacı kaç puan aldı? Doya Doya Moda 23 Haziran 2020 günün birincisi kim oldu? İşte detaylar…

Günün Konsepti Ne?

Doya Doya Moda’da bugünün konsepti yaz mevsiminde kahvaltı olacak. Yarışmacılar kendilerine verilen konsepte en uygun şekilde kombin yaparak jüri üyelerinin karşısına geçecek ve en yüksek puanı almak için uğraşacak. Bugün jüri üyelerinden Kemal Doğulu’nun bir yarışmacıya sert çıktığı görülüyor. Oldukça gergin görünen jüri üyesinin hangi yarışmacıya eleştiride bulunduğu merak ediliyor. 


Doya Doya Moda 22 Haziean 2020 Puan Tablosu

Doya Doya Moda’nın dün yayınlanan haftanın ilk günü bölümünde yarışmacıların aldığı puanlar şu şekilde:

Hanzade- 19

Sündüz- 11

Emel- 9

Gamze- 5

Betül- 10

Su- 12

Doya Doya Moda 23 Haziran 2020 Kim Birinci Oldu?

Doya Doya Moda 23 Haziran 2020 Salı gününde henüz günün birinci olan ismi belli oldu. Bugün jüri üyelerinin verdiği puanlara göre yarışmacıların puan tablosu şu şekilde oldu:

Emel- 8

Sündüz- 6

Hanzade- 11

Su- 6

Betül- 14

Gamze -13

Verilen puanlar sonucunda günün en yüksek puanını 14 puana sahip olan Betül aldı ve gün birincisi oldu. 6 puan alan Su ve Sündüz ise günün sonunculuğunu paylaştı.
 

doya doya moda birinci puan