Doya Doya Moda 2 Temmuz 2020 günün birincisi

TAKİP ET

TV8 ekranlarının renkli ve eğlenceli moda programı Doya Doya Moda'da büyük finale artık sadece sayılı saatler kala bugün yarışmacılar yine en şık olma ve jüri üyelerinin en yüksek puanlarını kazanma yarışını sürdürüyor.

TV8 ekranlarının renkli ve eğlenceli moda programı Doya Doya Moda’da büyük finale artık sadece sayılı saatler kala bugün yarışmacılar yine en şık olma ve jüri üyelerinin en yüksek puanlarını kazanma yarışını sürdürüyor. Dün yarışmada yaşanan sürpriz elemenin ardından bugün stüdyoda neler yaşanacağı merak konusu olurken yarışmacılar artık yollarına 5 kişi olarak devam ediyor. Peki, Doya Doya Moda 2 Temmuz 2020 jüri üyelerinin puanlaması nasıl oldu? Doya Doya Moda 2 Temmuz 2020 hangi yarışmacı birinci oldu? İşte detaylar…

Dün Gamze Veda Etti

Doya Doya Moda’da şık olmak ve en tarz kombinlerle hafta içi her gün jüri üyelerinin beğenisini kazanmak için çabalayan 6 büyük beden bayan bu sezonun sonuna geldi. Dün stüdyoda oldukça duygusal anlar yaşandı. Büyük finale artık ramak kala Gamze yarışmaya veda etti. Jüri üyelerinin kararıyla elenen Gamze gözyaşlarına hakim olamazken yarışmacılarda arık yola 5 kişi olarak devam etmeye başladı. Doya Doya Moda’nın büyük finalinde yarışmacılar 5 kişi olarak yarışacak.


Doya Doya Moda 2 Temuz 2020 Kim Elendi?

Doya Doya Moda'nın 2 Temmuz 2020 Perşembe gününde bir veda daha yaşandı. Dün Gamze'nin vedası izleyiciye büyük bir şaşkınlık ve üzüntü yaşatırken bugün 5 kişi olan yarışmacılar arasından 1 isim daha veda etti ve büyük finale sadece 1 gün kala yarışmacılar 4 kişi kaldı. Jüri üyelerinden toplamda 93 puan alan Emel Başkan bugün yarışmaya veda ett.

Doya Doya Moda 2 Temmuz 2020 Puan Tablosu

Doya Doya Moda 2 Temmuz 2020 Perşembe gününde büyük finale sadece 1 gün kala jüri üyeleri puanlarını verdi. Jüri üyelerinin puanları şu şekilde:

Su- 13

Betül- 8

Sündüz- 17

Emel- 9

Hanzade- 10

Doya Doya Moda'da büyük finale artık sadece saatler kala Betül Böçkün rakiplerine göre en yükse puanıns ahibi olan yarışmacı. Betül, toplam 135 puanla birinciliği elinde tutuyor. 

 

doya doya moda puan tv8