Doya Doya Moda 17 Ağustos 2020 günün puanları

TAKİP ET

TV8 ekranlarının hafta içi her gün yayınlanan yarışma programı Doya Doya Moda'da yepyeni bir hafta yine en tarz en şık olma mücadelesiyle başlıyor.

TV8 ekranlarının hafta içi her gün yayınlanan yarışma programı Doya Doya Moda’da yepyeni bir hafta yine en tarz en şık olma mücadelesiyle başlıyor. Her biri birbirinden iddialı olan 7 büyük beden bayanın en yüksek puanları almak ve jüri üyelerinin güzel yorumlarını duyabilmek için mücadele verdiği Doya Doya Moda’da bugün neler yaşanacağı merakla bekleniyor. Peki, Doya Doya Moda 17 Ağustos 2020 Pazartesi gününü birincisi kim oldu? Doya Doya Moda 17 Ağustos 2020 günün puanları açıklandı mı? İşte detaylar…

Yeni Hafta Bomba Gibi Başlıyor

TV8 ekranlarında yayınlanan moda yarışması Doya Doya Moda evlerinize şıklığı ve heyecanı taşımaya devam ediyor. Yeni sezonun bomba gibi yarışmacıları ve birbirinden ünlü jüri üyeleriyle gündüz kuşağının en sevilen programlarından biri olan Doya Doya Moda’da yepyeni bir hafta yine mükemmel bir enerjiyle başlıyor. Bugün yine yarışmacılar en şık olmak için yarışacak ve jüri üyelerinin karşısına en tarz kıyafetlerle geçerek en yüksek puanları toplayarak haftaya avantajlı başlamak için mücadele edecek.


Doya Doya Moda 17 Ağustos 2020 Puanları

Doya Doya Moda 17 Ağustos 2020 yeni haftanın ilk gününde henüz yarışmacıların puanları belli oldu. Yarışmacıların puan tablosunu aşağıda bulabilirsiniz.

Ayten- 3

Sabiha- 15

Nur- 6

Rabia- 6

Rümeysa- 6

Birben- 10

İmani- 11


Doya Doya Moda 17 Ağustos 2020 Günün Birincisi

Doya Doya Moda’da yeni haftanın ilk gününde henüz birinci olan yarışmacısı puan tablosunun açıklanmasıyla birlikte belli oldu. Bugün jüri üyelerinden toplam 15 puan alan Sabiha rakiplerini geride bırakarak birinci olmayı başardı. Ayten ise aldığı 3 puanla günün sonuncusu oldu.
 

doya doya moda puan