Doya Doya Moda 14 Eylül 2020 puan tablosu

TAKİP ET

TV8 ekranlarının yakından takip edilen moda yarışması Doya Doya Moda'da yine rekabet dolu bir hafta ve zaman zaman stresli anlara sahne olan şıklık yarışı başlıyor.

TV8 ekranlarının yakından takip edilen moda yarışması Doya Doya Moda’da yine rekabet dolu bir hafta ve zaman zaman stresli anlara sahne olan şıklık yarışı başlıyor. Büyük beden bayanların jüri üyeleri karşısında en iyisi olma yarışı bu hafta yine hız kesmeden devam edecek. Peki, Doya Doya Moda 14 Eylül 2020 Pazartesi gününde neler yaşandı. Bugün jüri üyelerinden en yüksek puanı hangi yarışmacı aldı? Bugünün birincisi olan yarışmacı kim? İşte detaylar…

Büyük Beden Bayanlar En Tarz Olmak İçin Yarışıyor

Jüri koltuğunda Seray Sever, Kemal Doğulu, Uğurkan Erez ve Gülşah Saraçoğlu’nun yer aldığı moda yarışması Doya Doya Moda’da birbirinden hırslı ve iddialı büyük beden bayanların tarz yarışı hız kesmeden devam ediyor. Hafta içi her gün TV8 ekranlarında yayınlanan ve evlerinize modanın bambaşka bir boyutunu taşıyan programda bu hafta yine bol eğlence ve rekabet sizlerle olacak.


Doya Doya Moda 14 Eylül 2020 Puan Tablosu

Hafta içi her gün kendilerine verilen konseptlerle jüri üyelerinin karşısında ter döken büyük beden bayanlar bu hafta yine en iyisi olmak için çaba harcayacak. Doya Doya Moda 14 Eylül 2020 Pazartesi gününün merakla beklenen puan tablosu açıklandı. Doya Doya Moda yarışmacılarının bugünkü puan tablosunu aşağıda inceleyebilirsiniz.

Rümeysa- 5

Birben- 4

Sabiha- 17

Arzu- ---

Rabia- 20

Özde- 13

Nur- 7

Doya Doya Moda 14 Eylül 2020 Hangi Yarışmacı Birinci Oldu?

Doya Doya Moda 14 Eylül 2020 Pazartesi gününün birincisi jüri üyelerinin puanlarını vermesiyle birlikte belli oldu. Bugün jüri üyeleri tarafından en çok beğenilen ve toplamda 20 puan alan Rabia yeni haftaya birincilikle başladı.


 

doya doya moda puan