Doya Doya Moda 12 Ağustos 2020 günün birincisi kim oldu?

TAKİP ET

Hafta içi her gün TV8 ekranlarında izleyicisiyle buluşan Doya Doya Moda yarışması bugün yine en şık olma yarışıyla evlerinize konuk oluyor.

Hafta içi her gün TV8 ekranlarında izleyicisiyle buluşan Doya Doya Moda yarışması bugün yine en şık olma yarışıyla evlerinize konuk oluyor. Birbirinden iddialı ve tarz konusunda mücadeleci bayanların hepsi bugün yine jüri üyelerinden en yüksek puanları alabilmek için kıyasıya bir rekabet içinde olacak. Peki, Doya Doya Moda 12 Ağustos 2020 Çarşamba günü puan tablosu nasıl oldu? Doya Doya Moda 12 Ağustos 2020 Çarşamba gününü birincisi kim oldu? İşte tüm detaylar…

Yarışmacıların Bugünkü Semti Kadıköy

Her gün en şık olmak ve en yüksek puanları alabilmek için kıyasıya mücadele eden yarışmacılar bugün jüri üyelerinin karşısına yine en tarz halleriyle çıkarak iyi puanlar toplamak için çabalayacak. Doya Doya Moda yarışmacılarının bugünkü konsepti ‘Nereye gidiyorum?’ olacak. Birbirinden iddialı bayanlar bu konsepti yerine getirebilmek için Kadıköy semtinde ter dökecek. 


Doya Doya Moda 12 Ağustos 2020 Puanlaması

Doya Doya Moda 12 Ağustos 2020 Çarşamba günü puanları açıklandı. Yarışmacıların bugünkü puanlarını aşağıda bulabilirsiniz.

Birben- 10

Sabiha- 6

Rümeysa- 11

Rabia- 9

İmani- 6

Nur- 5

Ayten- 20



Doya Doya Moda 12 Ağustos 2020 Birinci Olan Yarışmacı

Doya Doya Moda 12 Ağustos 2020 Çarşamba gününün birincisi toplamda aldığı 20 puanla yeni yarışmacı Ayten oldu. Jüri üyelerinden toplam 5 puan alan Nur ise günün sonuncusu olan isim oldu.
 

doya doya moda birinci