Doya Doya Moda 11 Ağustos 2020 birincisi

TAKİP ET

Jüri koltuğunda Kemal Doğulu, Gülşah Saraçoğlu, Uğurkan Erez ve Seray Sever'in oturduğu Doya Doya Moda'nın yeni sezonu heyecan ve rekabet dolu bölümlerle devam ediyor.

Jüri koltuğunda Kemal Doğulu, Gülşah Saraçoğlu, Uğurkan Erez ve Seray Sever’in oturduğu Doya Doya Moda’nın yeni sezonu heyecan ve rekabet dolu bölümlerle devam ediyor. Hafta içi her gün TV8 ekranlarında izleyiciyle buluşan moda programı izleyici tarafından severek takip ediliyor. Yeni haftanın ikinci gününde neler yaşanacağı merakla beklenirken bugünün puan tablosu da meraklıları tarafından araştırılıyor. Peki, Doya Doya Moda 11 Ağustos 2020 puanlaması nasıl oldu? Doya Doya Moda 11 Ağustos 2020 günün birincisi kim? İşte tüm detaylar…

Programa Yeni Yarışmacı Katıldı

Hafta içi her gün TV8 ekranlarında yayınlanan Doya Doya Moda’da her Cuma günü haftanın finali bölümünde hafta oyunca rakiplerine göre en düşük puanı alan yarışmacı programa veda ediyor ve yerine başka bir yarışmacı maratona dahil oluyor. Bu hafta yarışmaya dahil olan isim Eda Hanım oldu. 


Doya Doya Moda 10 Ağustos 2020 Puan Tablosu

Doya Doya Moda’nın dün ekrana gelen yeni bölümünde yarışmacıların puan tablosu bir hayli ilginç oldu. Doya Doya Moda yarışmacılarının 10 Ağustos 2020 Pazartesi günkü puan tablosunu aşağıda bulabilirsiniz.

Rümeysa- 11

Birben- 5

Rabia- 5

İmani-10 

Nur- 14

Eda- 5 

Sabiha- 10 

Doya Doya Moda 11 Ağustos 2020 Puan Tablosu

Doya Doya Moda 11 Ağustos 2020 Salı gününde yeni haftanın ikinci gününde yarışmacıların günlük puan tablosu açıklandı.

Rümeysa- 5

Birben- 20

İmani- 7

Rabia- 8

Sabiha- 8

Eda- 5

Nur- 16


Doya Doya Moda 11 Ağustos 2020 Birincisi Kim Oldu?

Doya Doya Moda 11 Ağustos 2020 Salı günü birincisi bugünün puanları açıklandı. Puanlamanın hemen ardından günü birincisi belli oldu. Bugün jüri üyelerinden toplam 20 puan alan Birben birincilik koltuğuna oturdu. Eda ve Rümeysa ise aldıkları 5 puanla gün sonunculuğunu paylaştı. 
 

doya doya moda birinci