Doya Doya Moda 1 Temmuz 2020 günün puanı

TAKİP ET

TV8 ekranlarının reyting rekorları kıran moda yarışması Doya Doya Moda'da en heyecanlı güne sadece 2 gün kalırken bugün yarışmacılar en iyi kombinlerle yine jüri karşısına geçmek ve en iyi puanları toplamak için çabalıyor.

TV8 ekranlarının reyting rekorları kıran moda yarışması Doya Doya Moda’da en heyecanlı güne sadece 2 gün kalırken bugün yarışmacılar en iyi kombinlerle yine jüri karşısına geçmek ve en iyi puanları toplamak için çabalıyor. Büyük finale doğru hızla yaklaşılırken en yüksek puanları almanın peşinde olan yarışmacılar bugün yine en iyi parçaları bir araya getirerek günün en şık bayanı olmanın büyük mücadelesini veriyor. Peki, Doya Doya Moda 1 Temmuz 2020’de günün puanlaması nasıl oldu? Doya Doya Moda 1 Temmuz 2020 hangi yarışmacı birinci oldu? İşte detaylar…

Şıklık Yarışı Devam Ediyor

Koca bir sezonu arkada bırakmak için artık geri sayım başlarken jüri üyeleri Kemal Doğulu, Gülşah Saraçoğlu, Seray Sever ve Uğurkan Erez’de yarışmacıların kombinlerini ince eleyip sık dokumaya başladı. Puanlamalarını en dikkatli şekilde yapan jüri üyeleri en şık ve en tarz bayanı bulmak için en tarafsız yorumlarını yapıyor. 6 büyük beden bayan ise Cuma günü ekrana gelecek olan sezon finalinde sezonun en şık bayanı seçilebilmek ve büyük finalde adını birinciliğe yazdırabilmek için şıklık yarışında mücadeleyi asla bırakmıyor.


Doya Doya Moda 1 Temmuz 2020 Puan Tablosu

Doya Doya Moda 1 Temmuz 2020 Çarşamba gününde final haftasının üçüncü gününde bir veda yaşandı. Hem izleyenler hem de yarışmcılar için sürpriz bir veda açıklaması yapılırken yarışmadan elenen isim rakiplerine göre en düşük puanı alan Gamze toplam 80 puanla büyük finale sadce 2 gün kala elendi.

Doya Doya Moda 1 Temmuz 2020 Günün Birincisi

Doya Doya Moda 1 Temmuz 2020 Çarşamba gününün birincisini açıklayan jüri üyesi Kemal Doğulu, rakiplerine göre en yüksek puanı alan Betül gün birincisi oldu.
 

doya doya moda puan birinci