Doya Doya Moda 1 Eylül 2020 puan tablosu açıklandı mı?

TAKİP ET

Hafta içi her gün kıyasıya rekabet ve şıklık yarışının had safhada olduğu muhteşem bölümlerle evlerinize konuk olmaya devam eden Doya Doya Moda'da yeni hafta en mükemmel konseptlerle devam ediyor.

Hafta içi her gün kıyasıya rekabet ve şıklık yarışının had safhada olduğu muhteşem bölümlerle evlerinize konuk olmaya devam eden Doya Doya Moda’da yeni hafta en mükemmel konseptlerle devam ediyor. Uğurkan Erez, Kemal Doğulu, Gülşah Saraçoğlu ve Seray Sever gibi birbirinden özel jüri üyelerinin yer aldığı yarışma programında kendine güvenen ve kendi tarzını yansıtmak isteyen 7 büyük beden bayan şıklık mücadelesine devam ediyor. İşte bugün Doya Doya Moda’da yaşananlar ve puan tablosuyla ilgili tüm detaylar…

Çekişmeli Günler Yaşanıyor

TV8 ekranlarında yeni sezonuna başlayan ve yepyeni yarışmacılarla en tarz büyük beden bayanı arayan moda yarışması Doya Doya Moda’da yarışmacılar arasında çekişmeli günler yaşanmaya devam ediyor. Kendine ve tarzına sonuna kadar güvenen ve her zaman en iyisi olma yolunda ilerlemek isteyen bayanların her biri hafta içi her gün yarışmada kalma mücadelesi veriyor. Her geçen gün daha da kızışan yarışta her bir yarışmacı büyük finale kadar rakiplerini geride bırakmak ve en iyisi olmak için iddialı görünüyor.



Doya Doya Moda 1 Eylül 2020 Puan Tablosu

Doya Doya Moda’da bugünün puan tablosu henüz açıklanmadı. Yeni hafta en stresli ve çekişmeli bölümleriyle devam ederken jüri bugünün puanlarını verdi. Doya Doya Moda yarışmacılarının 1 Eylül 2020 puanlarını aşağıda inceleyeibilrsiniz.

Fulya- 14

Nur- 16

Rümeysa- 16

Rabia- 6

Sabiha- 20

Özde- 13

Birben- 11



Doya Doya Moda 1 Eylül 2020 Hangi Yarışmacı Birinci Oldu?

Rekabet ve eğlencenin bir arada yaşandığı sevilen yarışma Doya Doya Moda’da bugün en yüksek puanı hanesine yazdırarak birinci olan isim toplam 20 puanla Sabiha oldu. Nur ve Rümeysa bugünü 16 puanla ikinci sırada tamamlarken Rabia ise toplamda 6 puanda kalarak günü sonuncu sırada tamamladı.
 

doya doya moda birinci