Dolarda Sert Düşüş Sürüyor! İşte Dolarda Son Durum

TAKİP ET

Merkez Bankası'nın hamleleri ve yapılan açıklamalar sonrasında dolar düşüşünü sürdürüyor. Gece boyunca 6.90 seviyelerde seyreden dolar fiyatları Bugün itibarıyla 6,41 seviyelerine kadar geriledi.

Merkez Bankası'nın hamleleri ve yapılan açıklamalar sonrasında dolar düşüşünü sürdürüyor.  Gece boyunca 6.90 seviyelerde seyreden dolar fiyatları Bugün itibarıyla 6,41 seviyelerine kadar geriledi. 

Amerika ile yaşanan krizin ardından son günlerde rekor üstüne rekor kıran dolar fiyatları bu sabah saat 08.30 dan itibaren düşüşe geçti. Gece boyunca 6,90 seviyelerinde Seyreden Dolar kuru Sabah saatlerinde 6,52 seviyelerine kadar indi. Bugün Bakan Albayrak’ın ulusal yatırımcılarla bir araya geleceği haberi ve hemen ardından gelen TOBB ve TÜSİAD'ın hükümete destek açıklaması, sonrasında ise TBMM Başkanı Binali Yıldırım'ın yaptığı açıklamanın ardından dolar düşüşünü sürdürdü. Şu dakikalarda ise Dolar kuru 6,41 seviyelerinde seyrediyor.

DÜN 6,87 İLE GÜNÜ KAPATMIŞTI
Dolar satış fiyatı dünkü kapanışta 6,8710 lira olarak günü kapatmıştı. Euro’nun dünkü kapanış fiyatı ise 7,8560 olmuştu. 

TBMM BAŞKANI YILDIRIM’DA AÇIKLAMA
Bugün bir açıklama yapan TBMM Başkanı Binali Yıldırım, Çankaya Köşkü'nde onu büyükelçiler Konferansı Dolayısıyla Türkiye'de bulunan büyükelçiler ile bir araya geldi. Burada kahvaltıda konuşan Binali Yıldırım, "Milletimiz oyunu gördü. Üstesinden gelemeyeceğimiz sorunumuz yoktur. Bu krizden de başarıyla çıkacağız"  ifadelerini kullandı.

DOLAR dolar kuru dolarda son durum dolar fiyatları 14 ağustos dolar kaç lira son dakika ekonomi güncel dolar fiyatları