Doktorlardan 'İdrar İçmeyin' Uyarısı Geldi

TAKİP ET

Son zamanlarda idrar içmenin cildi güzelleştirdiği, bağışıklık sistemini güçlendirdiği ve zayıflattığı yönünde çıkan haberlere uyarı doktorlar tarafından geldi.

Son zamanlarda idrar içmenin cildi güzelleştirdiği, bağışıklık sistemini güçlendirdiği ve zayıflattığı yönünde çıkan haberlere uyarı doktorlar tarafından geldi. 

Son zamanlarda idrar içmenin vücuda iyi geldiği ve bağışıklık sistemini güçlendirdiği yönünde çeşitli haberler gündeme gelmeye başlamıştı. Haberlerin giderek artmasının ardından uzmanlar bu konuda bir uyarıda bulunmak zorunda kaldılar. İçilen idrarın böbrek ve bağırsak hastalıklarına sebep olabileceği ve sanılanın aksine çok daha zararlı olduğu ifade edildi. 
Yapılan bilimsel araştırmalar sonrasında idrarın vücuda iyi geldiği konusunda herhangi bir verinin olmadığı özellikle belirtildi. 

İDRAR İÇENLER YAŞADIKLARINI ANLATTILAR

Son zamanlarda İngiltere'de yaşayan 33 yaşındaki bir yoga eğitmeni olan Kayleigh başından geçenleri anlattı. Dışarıdan duyduğu idrarın bağışıklığa iyi geldiği yönündeki iddialar karşısında kendi idrarını içmeyi denediğini anlattı. Her sabah uyandıktan sonra idrarını içen yoga öğretmeni aynı zamanda yüzüne de idrar sürmeye başladı. Bunun ardından birden cildinin parladığını ve memnun kaldığını anlatması dikkat çekti. 

İDRAR İÇEREK KİLO VERDİ

Kanada'da yaşayan başka bir kişi ise duyduklarından yola çıkarak her gün düzenli olarak idrar içmeye başladı. Bunun üzerine 120 kilo olan kişinin idrar içmeye başladıktan sonra 120 kilodan hızla 60 kiloya kadar düştüğünü söylemesi ise don derece dikkat çekti. Ancak uzmanlar bu durumların son derece tehlikeli olduğunu ve vücuttan atılan bakterilerin bu şekilde tekrar vücuda alınabileceğini ve riskli olduğunu belirttiler. 

idrar içmenin zararları sağlık idrar içerek zayıflama