Doktorlar Şok Oldu! Karnı Ağrıdığı İçin Hastaneye Giden Adamın Anüsünden 30 cm Patlıcan Çıktı

TAKİP ET

Karın ağrısı şikayetiyle hastaneye başvuran 50 yaşındaki adamın üstünden çıkanlar doktorları şaşkına çevirdi. Mide bulantısı ve karın ağrısı şikayetiyle hastaneye Gelen adamın kontrolünü yapan doktorlar anüsünden 30 santimetrelik patlıcan çıkardı.

Karın ağrısı şikayetiyle hastaneye başvuran 50 yaşındaki adamın anüsünden çıkanlar doktorları şaşkına çevirdi.  Mide bulantısı ve karın ağrısı şikayetiyle hastaneye Gelen adamın kontrolünü yapan doktorlar anüsünden 30 santimetrelik patlıcan çıkardı. 

Çin'de yaşanan tıbbi bir olay ülkenin en çok konuşulan konular arasına girdi.  50 yaşındaki ismi açıklanmayan hasta geçtiğimiz hafta karın ağrısı ve mide bulantısı şikayetiyle hastaneye başvurdu. Doktorlar hastanın röntgenini çektiklerin de büyük bir şok yaşadı. Çünkü hastanın anüsünde 30 santimetrelik bir patlıcan belirlendi.

HASTALIĞI İÇİN YAPMIŞ
Röntgen sonuçlarına göre anüünden 30 santimetre patlıcan bulunan adam bunu neden yaptığını açıklayınca Doktorlar daha da büyük bir şok yaşadı.  Adam doktorlara, sindirim ve boşaltım sorunu yaşadığını bunu ortadan kaldırmak için de 30 santimetre uzunluğundaki patlıcanı anüsüne soktuğunu son iki gündür bu patlıcanın içinde sıkışıp kaldığını söyledi.  Acı içerisinde kıvranan adama derhal müdahale eden doktorlar patlıcanı anüsten çıkartarak sağlık durumunun düzeltildiğini söyledi.  Kolonu patlıcan aracılığı ile genişletmeye çalıştığını iddia eden adam büyüklerinden böyle bir tedavi yöntemi öğrendiğini öne sürdü.

çin karın ağrısı şikayet sindirim patlıcan anüs son dakika son dakika haber