Doktordan Pes Dedirten Hareket! Kimseye Aldırış Etmedi

TAKİP ET

Adana'da bir devlet hastanesi acilinde görev yapan doktorun bilgisayar başında iskambil oynadığı için hastalara bakmadığı görüntüler vatandaşlar tarafından kaydedildi. Doktorun rahatlığı büyük şaşkınlıkla karşılandı.

Adana'da bir devlet hastanesinde yaşanan olay büyük şaşkınlıkla izlendi. Acil serviste görevli olan bir doktor kimseye aldırış etmeden bilgisayar başında iskambil oynamaya başladı. Gelen hastalara rağmen istifini hiç bozmayan, hastaları dakikalarca bekleten doktorun rahatlığı büyük şaşkınlığa sebep oldu. Kamu hastanesinde yaşanan olay büyük şaşkınlıkla karşılandı. 

Çocukları hastalanan aileler soluğu devlet hastanesinin acilinde aldılar. Çocuk acil servisi bulunan hastanede bir süre beklemek zorunda kaldılar. Ancak hastalığın ve ağrılarının etkisi ile ağlamaya başlayan çocuklar anne ve babalarına da zor anlar yaşattılar. İçeride hasta olduğu ve sıra olduğu için beklediğini düşünen aileler doktora seslenmek istedikleri zaman büyük bir şaşkınlık yaşadılar. 

DOKTORUN RAHATLIĞI HERKESİ HAYRETE DÜŞÜRDÜ

Doktorun yanına gelen aileler içeride hasta olmadığını ve bununla birlikte doktorun bilgisayar başında bir iskambil oyunu oynadığını gördüler. Vatandaşlar başka bir doktorun geleceğini düşünerek çaresizce beklemeye başladılar. Bunun ardından bir vatandaş iskambil oynayan doktorun rahatlığına sinirlenip durumu cep telefonu kamerası ile görüntülemeye başladı. 

Durum hastane yönetimine bildirildi. Acil odasında görevi başındaki doktorun bilgisayardan iskambil oynadığı ve hastalara bakılmadığı belirtildi. Görüntülerin verilmesi üzerine hastane yönetimi konu hakkında ve doktor hakkında soruşturma başlattığını anlattı. Doktorun akıbeti ya da savunması hakkında henüz bir açıklama yapılmadı. 

adana doktor oyun