Doktor Teşhisinden Sonra İntihara Kalkıştı

TAKİP ET

Bursa'da doktorun yaptığı beyim tümörü teşhisinden sonra 30 metreden atlayan Tuncay A.'nın feci şekilde yaralandığı öğrenildi.

Bursa'da doktorun yaptığı beyim tümörü teşhisinden sonra 30 metreden atlayan Tuncay A.'nın feci şekilde yaralandığı öğrenildi. 

Bursa'da yaşayan Tuncay A. isimli vatandaş bir süredir baş ağrıları ve çeşitli sağlık sorunlarının ardından doktora başvurdu. Yapılan testler ve tedavilerin ardından doktor tarafından Tuncay A. isimli şahsa beyin tümörü teşhisi konuldu. Hastalığın ilerlemesini engellemek amacıyla bir tedavi programı oluşturuldu. Bir süre ağır tedavi sürecine giren adamın bu süreçte psikolojik anlamda da olumsuz etkilendiği tespit edildi. 

Akşam saatlerinde yaşadığı acılara ve durumun ağırlığına daha fazla dayanamayan Tuncay A'nın intihara kalkıştığı öğrenildi. Bursa'nın Osmangazi ilçesinde bölgede bulunan Setbaşı Köprüsünde olayın meydana geldiği öğrenildi. 

TEŞHİSİ DUYUNCA İNTİHAR ETTİ

10 gün önce yaşadığı şiddetli baş ağrıları ile doktora giden talihsiz adamın aynı zamanda evli ve iki çocuk babası olduğu öğrenildi. Ciddi bir hastalık olan ve tedavisinin son derece ağır olduğu belirlenen beyin tümörü teşhisinin konulmasının ardından uzun süredir bunalıma girdiği öğrenildi. Akşam saatlerinde evden tek başına yürüyüş yapmak için çıkan adamın Setbaşı Köprüsüne girmesinin ardından bir süre sonra 30 metre yükseklikten kendini attığı öğrenildi. 30 metre yüksekten yere çakılan talihsiz adam için çevredekiler sağlık ekiplerine haber verdiler. Bunun ardından hastaneye kaldırılan talihsiz adamın ağır yaralı olduğu belirlendi. Konu hakkında soruşturma açıldığı öğrenildi.

intihar beyin tümörü bursa