Doğum günü kanlı bitti

TAKİP ET

Ankara Keçiören'de boşanmak üzere olan bir çiftin 4 yaşındaki kızlarının doğum günü için bir araya gelmesinde şiddete uğrayan kadın, eşini bıçaklayarak ağır yaraladı.

Ankara’da 4 yaşındaki kızlarının doğum günü için hazırlık yapan Seda Ş., boşanmak üzere olduğu eşi ile bir süredir ayrı evlerde yaşıyordu. Kızlarının doğum gününde bir arada olmak için boşanmak üzere olduğu eşi Çağrı Ş.,’yi de doğum gününe çağırdı. İkili arasında bilinmeyen bir nedenden dolayı tartışma yaşandı. Çağrı Ş., Seda Ş.’ye şiddet uygulamaya başladı. Eline geçen bıçağı eşine saplayan kadın eşini ağır yaraladı.

Kocasını bıçaklayan kadın şoka girdi

Boşanmak üzere olduğu eşinin, kızları için hazırladığı doğum gününe davet etmesiyle başlayan gece kanlı bitti. İkili 4 yaşındaki kızlarının yanında nedeni bilinmeyen bir sebepten tartışmaya başladı. Tartışma git gide büyüdü, kavgaya dönüştü. Kızının doğum gününde kocası tarafından dayak yiyen kadın, eline geçen bıçağı eşine saplayarak elinden kurtuldu. Aldığı bıçak darbesiyle ağır yaralanan koca Çağrı Ş., evden dışarı çıktı. Binanın karşısında bulunan bir taksi durağının önüne kanlar içinde yığıldı. Kanlar içinde yere yığılan adamı görenler hemen ambulans ve polisi arayarak durumu anlattı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan Çağrı Ş., ambulans ile Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Karısı tarafından bıçaklanan adamın durumunun ağır olduğu öğrenildi. Olayın yaşandığı eve giden polis ekipleri kocasından dayak yediği esnada eline geçen bıçağı adama saplayan kadını şoka girmiş bir halde buldu.

Bıçaklanan adamın durumu ağır

Kızının doğum gününde eşini bıçaklaması sonucunda karşısında polisi göre kadın, ne yaptığını hatırlamadığını söyledi. Şoka giren kadın polis ekipleri tarafından karakola götürüldü. Yaşanan olay sonrası kendini kanlar içinde dışarıya atan adamı gören taksi şoförlerinden Gürsel Hınıslı, "Biz durakta yolcu bekliyorduk. Genç bir arkadaş geldi. Eli ayağı kan içindeydi. Bana yardım edin demesiyle yere yığılması bir oldu. Ben de o arada hemen ambulansı ve polisi aradım. Durumu ağırdı. Çok kan kaybetti" diyerek yaşadıkları anı anlattı.

‘Can havliyle bıçağı aldım vurdum’

Seda Ş.’nin teyzesi Fatma Ceylan, yaşanan olaydan önce çifti barıştırmak istediklerini söylerken  olay ilgili yaşananları şöyle anlattı; "Keşke barıştırmasaydık. Ekonomik sıkıntılardan dolayı uzun süredir ayrı yaşıyorlardı. Çağrı, uzun süredir Antalya’da yaşıyordu. Kız burada kendi hayatını sürdürüyordu. Seda bugün diğer kız kardeşime yardım ediyordu. Çağrı, 'Seda gel bugün senin doğum günün' bahanesiyle Seda'yı eve çağırmış. Aralarında tam ne olduğunu bilmiyoruz ama Seda babasını arayarak 'Baba gel Çağrı beni öldürüyor' demiş. Çağrı, 4 yaşındaki çocuklarının yanında Sedayı dövüyormuş. Seda'ya olaydan sonra da sordum burada ne olduğunu, Seda, 'Teyze hatırlamıyorum. Bana yumruk vuruyordu bende can havliyle bıçağı aldım vurdum' dediğini söyledi.

ankara doğum günü kocasını bıçakladı